Rozjaśnione Batoniki Sernikowe
Rozjaśnione serniki to Wegetariańskie przepis z 30 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 145 kalorii. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Mieszanka jagód, ser neufchâtel, krakersy graham i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 8%. Podobne przepisy to Do Rozjaśnionych Batoników Sernik Z Kremem Cytrynowym, Czekoladowe serniki z chipsami toffi i kruchą skórką Brownie {rozjaśnione}, oraz Rozjaśnione Batoniki Do Przypraw Z Dyni.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163°. linia 9-by-13-calowa patelnia do pieczenia z folią, pozostawiając 2-calowy zwis z 2 stron. Folia mgiełkowa z natryskiem do gotowania.
Dodać crust: Pulse krakersy graham w robocie kuchennym, aż drobno posiekane.
Dodać cukier i sól, i proces, aż dobrze połączone.
Dodaj masło i pulsuj, aż mieszanina zacznie się łączyć; nie powinna tworzyć kulki. Wymieszać równomiernie na dnie przygotowanej patelni.
Piec przez 25 minut, lub do zestawu.
Ostudzić na stojaku z drutu.
Wykonaj nadzienie: mikserem elektrycznym na średniej prędkości, ubijaj serek śmietankowy i cukier, aż będzie gładki. Zeskrobać boki miski. Zmniejsz prędkość do średnio-niskiej i dodaj jajka i białka, jeden po drugim, ubijając, aż tylko połączone. Ubić sokiem z cytryny, wanilią i solą.
Rozprowadzić masę serową równomiernie na skórce. Dotknij pan na blacie 3 lub 4 razy, aby rozerwać pęcherzyki powietrza w napełnianiu.
Umieść patelnię na dużej patelni i wstawić do piekarnika.
Wlać gorącą wodę z kranu do patelni do pieczenia, aż pojawi się o cal wokół patelni do pieczenia.
Piec przez 40 minut, lub aż nadzienie jest po prostu zestaw. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu, następnie przykryć folią i przechowywać w lodówce przez co najmniej 6 godzin lub przez noc.
Użyj zwis folii, aby podnieść sernik z patelni i na deskę do krojenia.
Podgrzać duży ostry nóż pod gorącą wodą; suchy nóż. Obetnij brzegi sernika. Ostrożnie pokroić na 24 bary, płukając nóż pod gorącą wodą i dokładnie susząc między każdym cięciem.
Przenieś bary na talerz do serwowania. Udekoruj każdy bar jagodami w lewym górnym rogu, aby przypominały gwiazdy na amerykańskiej fladze.
Umieść galaretkę w torbie ziplock, uszczelnij torbę i odetnij około 1/6 cala w jednym dolnym rogu. Rurka galaretki w cienkie linie na każdym pasku, aby przypominać paski na fladze. Lub udekoruj różnymi świeżymi jagodami.
Podawać natychmiast lub przechowywać w lodówce do 3 dni i udekorować przed podaniem.