Rozdrobniony pikantny kurczak Tostadas (Tinga) jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 183 kalorie, 14g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. 9 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz meksykańskie oregano, pomidory, Tomatillo i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać liść laurowy można śledzić to danie główne z Urocze Babeczki Jabłkowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Pikantna Meksykańska Pork Tostadas (Tinga), Kurczak Tinga Tostadas, oraz Jackfruit Tinga Tostadas.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Kurczaka, pieprz, sól, czosnek, liść laurowy i cebulę umieścić w dużym ciężkim rondlu z 6 szklankami wody. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, a następnie zmniejszyć do gotowania na wolnym ogniu na średnim małym ogniu przez 20 minut. Wyłączyć ogień i wyjąć kurczaka z płynu. Zarezerwuj bulion do późniejszego użycia. Używając 2 widelców lub czystych rąk, rozdrobnij kurczaka do miski i odstaw na bok.
Tostadas w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Drappier Brut Nature André & Michel Pinot Noir Zero dawkowanie z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.