Rozdrobniona Sałatka z jarmużu z orzeszkami piniowymi, porzeczkami i parmezanem

Rozdrobniona Sałatka z jarmużu z orzeszkami pinii, porzeczkami i parmezanem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 321 kalorii. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 208 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka parmezanu, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, jarmuż i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Sałatka Z Jarmużu Z Orzeszkami Piniowymi, Porzeczkami I Parmezanem, Jarmuż Z Porzeczkami I Orzeszkami Piniowymi, oraz Surowa Sałatka z jarmużu z balsamicznym, orzeszkami pinii i parmezanem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść porzeczki i ocet balsamiczny w średniej misce bezpiecznej dla mikrofal i gotuj w kuchence mikrofalowej przez 30 sekund, aby zebrać porzeczki.
Ubijając stale, powoli skropić oliwą z oliwek. Doprawić do smaku solą i pieprzem. W dużej misce, wrzucić jarmuż i orzeszki piniowe.
Dodaj sos z porzeczkami do rozdrobnionego jarmużu, stopniowo, aż odpowiednio ubrany. Łyżka z porzeczek, jeśli masz dressing pozostał. Sałatkę włożyć do lodówki na co najmniej 20 minut i na noc zmiękczyć liście jarmużu.
Podawać, posypane tartym parmezanem.