Rozbity groszek i ser Ricotta
Rozbity groszek i ser Ricotta to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 4. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 229 kalorii, 11g białka, oraz 15 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 9 minut. Mieszanka cebuli, liści pietruszki, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tagliatelle z rozgniecionym groszkiem, kiełbasą i serem Ricotta-Giada, Makaron Z Rozgniecionym Groszkiem I Ricottą, oraz Makaron z groszkiem cukrowym i serem Ricotta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Do średniego garnka na średnim ogniu dodaj olej, następnie masło i cebulę.
Podsmażyć kawałki cebuli 2 minuty, następnie dodać mrożony groszek, podgrzać trochę. Wymieszaj groszek, aby je podgrzać i pozwól, aby ich woda odparowała. Gdy groszek jest rozgrzany, dodaj ricottę i natkę pietruszki na patelnię i rozbij ser razem z groszkiem.
Dodaj skórkę z cytryny. Doprawić solą i pieprzem i podawać.