Rozbite czerwone ziemniaki z Ancho Chiles i suchym serem Jack

Rozbite czerwone ziemniaki z Ancho Chiles i suchym serem Jack może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 334 kalorie. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka ząbków czosnku, oliwa z oliwek, ser jack, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Chiles Anchos Rellenos de Queso (Ancho Chiles nadziewane serem), Grillowane smażone ziemniaki z zielonym sosem Harissa {Comfort Food}, oraz Smażone karczochy nadziewane serem Pepper Jack dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić chiles w małej misce; przykryć gorącą wodą.
Odstawić, aż zmiękną, o 15 protokół.
Przenieść do mini procesora; proces do grubej puree (lub drobno posiekać chiles). Odmierz 1/4 szklanki puree i odstaw na bok(zachowaj pozostały puree do innego użycia). DO AHEAD: może być wykonany 3 dni wcześniej. Kryj się i wyluzuj.
Ziemniaki zagotować w dużym rondlu. Zmniejszyć ogień do średniej i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki będą miękkie, o 16 protokół.
Drenaż. DO AHEAD: może być wykonany 2 godziny wcześniej.
Odstawić w temperaturze pokojowej.
Rozgrzać olej w tym samym rondlu na średnim i małym ogniu.
Dodaj 1/4 Puchar Chile puree i czosnek; wymieszać 30 sekund.
Dodać ziemniaki; wymieszać do obtarcia. Korzystanie z tyłu drewnianej łyżki, smash ziemniaków, aż największe kawałki są o 1-calowe kostki. Wymieszać do rozgrzania. Wymieszać z serem, 1/2 szklanki pietruszki, i kolendry.
Przełożyć do miski, posypać pozostałą 1 łyżką pietruszki i podawać.
* Dostępne w wielu supermarketach oraz w sklepach specjalistycznych żywności i rynkach łacińskich w całym kraju.
Dry Jack to ser w stylu Monterey Jack, który dojrzewał od siedmiu do dziesięciu miesięcy. jest pełnowartościowy, jędrny i idealny do tarcia. Dry Jack można znaleźć w niektórych supermarketach i sklepach z żywnością specjalistyczną.