Royal Raspberry Bars

Royal Raspberry Bars
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Royal Raspberry Bars. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 3414 kalorii, 44g białka, oraz 164g tłuszczu każdy. Na 6,42 zł za porcję, ten przepis okładki 52% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz sól, dżem malinowy, białka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Królewski Tort Malinowy, Sernik Malinowy Królewski, oraz Batony Royal Chocolate-Marshmallow.

Instrukcje

1
W misce wymieszaj owies, mąkę, kokos, 1/4 szklanki cukru i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Dodaj roztopione masło i mieszaj, aż do dobrze wymieszanego. Naciśnij ciasto równomiernie na dnie 9-na 13-calowej patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Piec w piekarniku 325, aż brzegi zaczną brązowieć, 15 do 18 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Ostudzić około 5 minut, a następnie równomiernie rozprowadzić dżem na ciepłej skórce.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
DżemDżem
5
W dużej misce, z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, ubij białka i śmietanę z kamienia nazębnego, aż będą gęste i spienione. Stopniowo dodawać pozostałe 2/3 szklanki cukru i nadal ubijać, aż mieszanina uzyska miękkie, błyszczące szczyty. Szpatułką rozprowadzić bezę równomiernie na dżemie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Białka JajBiałka Jaj
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
CukierCukier
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
SzpatułkaSzpatułka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Piec, aż beza lekko zbrązowieje, o 20 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Ostudzić 5 minut, a następnie pokroić w 24 paski.
8
Ostudzić całkowicie na patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje1
Ocena Zdrowia36
Magazyn