Rosół z pierogami pełnoziarnistymi

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj rosołu z pierogami pełnoziarnistymi. Jedna porcja zawiera 301 kalorii, 24g białka, oraz 7G tłuszczu. Na $1.97 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka odtłuszczonego mleka, pora, rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Rosół Einat Admony z Gondi (irańskie pierogi z kurczakiem i ciecierzycą), Rosół z pierogami z maślanki, oraz Zupa z kurczaka lub indyka z kluskami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku przynieś bulion z kurczaka na wolnym ogniu.
Dodać piersi z kurczaka i dusić na umiarkowanym ogniu, aż tylko gotowane przez, o 20 protokół.
Przełożyć kurczaka na talerz, aby lekko ostudzić, a następnie pociągnąć na strzępy.
W międzyczasie w średniej misce wymieszaj mąkę z parmezanem, mlekiem i jajkiem. Doprawić 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Przenieść do woreczka z ciastem wyposażonego w okrągłą końcówkę o średnicy 1/4 cala.
Dodaj marchew, pasternak, Kabaczek i rzep do wywaru i doprawić solą i pieprzem. Przykryć częściowo i gotować na umiarkowanym ogniu, aż warzywa będą po prostu miękkie, o 10 protokół.
Dodać por i gotować do miękkości. Trzymając torebkę z ciastem w jednej ręce, a nóż stołowy w drugiej, pokroić 1-centymetrową długość ciasta z kluskami w gotującą się zupę. Po dodaniu całego ciasta, delikatnie wymieszać i gotować do miękkości, o 2 protokół.
Dodać rozdrobnionego kurczaka, gotować do ogrzania i podawać.