Rosół Tete Style
Rosół Tete styl wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.26 za porcję. Jedna porcja zawiera 424 kalorie, 19g białka, oraz 12g tłuszczu. 3 ludzie uznali ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Działa dobrze jako danie główne przyjazne dla budżetu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jeśli masz liść laurowy, pieprz, cebula, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Rosół Tete Style, Kurczak po japońsku w zupie z garnka, oraz Zupa Z Kurczaka W Stylu Tajskim.
Instrukcje
Umieść kurczaka, seler, marchew, cebulę, czosnek, goździki, cynamon, kolendrę, ziarna pieprzu i laurkę w dużym garnku i napełnij zimną wodą (nie jest konieczne obieranie czosnku lub cebuli, wystarczy umyć Na Zewnątrz.) Przy małym ogniu gotować przez 4 godziny po gotowaniu zaczyna lub aż linia wody jest CAL lub dwa od góry.
Za pomocą durszlaka odcedzić bulion do innego garnka. Rezerwować mięso z kurczaka i wyrzucić resztę.
W misce umieść ryż i 1 szklankę wody do namoczenia. Podczas namaczania odtłuszczonego tłuszczu z wierzchu bulionu i usuwania użytecznego mięsa z kurczaka.
Do bulionu z kurczaka dodać ryż, sól i pieprz do smaku. Gotować co najmniej 20 minut, a następnie dodać posiekanego kurczaka.
Zdjąć z ognia i odstawić, aż zupa zgęstnieje.
Gdy zupa osiągnie pożądaną grubość rozgrzać i podawać.