Rosyjski Strogonow

Rosyjski Strogonow
Rosyjski Stroganoff może być właśnie daniem głównym, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 553 kalorie, 47 g białka i 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 osobom. Za 3,7 USD za porcję ten przepis pokrywa 30% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Udaj się do sklepu i kup wodę, mąkę, grzyby i kilka innych rzeczy, aby zdążyć dzisiaj. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 74%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak rosyjski stroganow z boczkiem, rosyjski dressing z rosyjskiej herbaciarni i biały rosyjski.

Instrukcje

1
Połącz mąkę i 1/4 łyżeczki soli w dużej zamykanej plastikowej torbie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
2
Dodawaj po kilka kawałków wołowiny i potrząsaj, aż się nią pokryje. Na dużej patelni smaż wołowinę partiami na oleju, aż przestanie być różowa; usunąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj cebulę i czosnek; smażyć do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4
Dodać grzyby, sos pomidorowy, wodę, granulki bulionowe, sos Worcestershire, sos z ostrej papryki, pozostałą sól i pieprz. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryć i dusić przez 3-4 minuty lub do momentu, aż grzyby będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Granulki BulionoweGranulki Bulionowe
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
5
Wróć wołowinę na patelnię. Wymieszaj śmietanę; delikatnie podgrzać (nie gotować).
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Podawać natychmiast do makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia49
Magazyn