Rosyjska zupa z zielonej fasoli i ziemniaków
Rosyjska zupa z zielonej fasoli i ziemniaków wymaga z grubsza 55 minut od początku do końca. Na $1.1 za porcję, dostajesz zupę, która serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 201 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów kuchni wschodnioeuropejskiej. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz olej roślinny, kiszoną kapustę, fasolę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%, co jest solidne. Spróbuj Zupa Z Ziemniaków Wołowych I Zielonej Fasoli, Rosyjska zupa Grzybowo-ziemniaczana, oraz Sałatka z zielonej fasoli i ziemniaków dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej roślinny w dużym rondlu na średnim ogniu. Wymieszać w cebuli, i delikatnie gotować, aż zmiękną i półprzezroczyste, o 5 protokół.
Dodać ziemniaki i fasolkę szparagową; gotować, aż fasolka lekko zmięknie, o 5 Więcej minut.
Wlać bulion warzywny. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, następnie obniżyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować, aż ziemniaki zmiękną, o 15 protokół. Mąkę wymieszać z kwaśną śmietaną i dodać po łyżce do gotującej się zupy. Wymieszać z kiszoną kapustą i koperkiem, doprawić do smaku solą i pieprzem. Dusić jeszcze 5 minut przed podaniem.