Rosemary Ranch Kurczak Kabobs
Rosemary Ranch Chicken Kabobs to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 371 kalorii, 20g białka, oraz 31 g tłuszczu. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób naprawdę lubi to danie główne. Mieszanka połówek piersi z kurczaka, mielony pieprz, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ten przepis od Allrecipes ma 2617 fanów. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%, co jest solidne. Spróbuj Rosemary Ranch Kurczak Kabobs, Rosemary Ranch Kurczak Kabobs, oraz Rosemary Ranch Kurczak Kabobs dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce, wymieszać razem oliwę z oliwek, Ranch dressing, sos Worcestershire, rozmaryn, sól, sok z cytryny, biały ocet, pieprz, i cukier.
Umieść kurczaka w misce i wymieszaj, aby pokryć marynatą. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 30 minut.
Rozgrzej grill na średnim ogniu. Nawlecz kurczaka na szaszłyki i wyrzuć marynatę.
Lekko nasmarować ruszt grillowy. Grilluj szaszłyki przez 8 do 12 minut lub do momentu, gdy kurczak nie będzie już różowy w środku, a soki będą czyste.