Rosemary Dijon Prime Rib

Rosemary Dijon Prime Rib może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 1 i kosztuje $48.01 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 314g białka, 608g tłuszczu, oraz w sumie 6860 kalorii. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, rozmaryn, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. 20 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Dijon-Rosemary Crusted Prime żeberka pieczone z Pinot Noir Au jus, Żeberka pieczone w cieście musztardowym z Dijon Créme Fraîche A, oraz Żeberka PW z solą rozmarynową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C).
Pokrój małe kawałki wzdłuż zewnętrznych krawędzi pieczenia; wypełnij kawałki plasterkami czosnku. Obficie posolić całą pieczeń.
Na całą pieczeń rozprowadzić cienką warstwę musztardy Dijon; obficie posypać warstwę musztardy liśćmi rozmarynu.
W naczyniu do pieczenia umieść pieczeń z kośćmi.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 30 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 350 stopni F (175 stopni C).
Umieść termometr do mięsa w najgrubszej części mięsa, nie dotykając kości. Gotować do pożądanego stopnia doneness, lub temperatury wewnętrznej co najmniej 145 Stopni F (65 stopni C) dla medium, o 1 1/2 godziny.
Wyjąć z piekarnika, przykryć podwójną blachą folii aluminiowej i pozostawić do odpoczynku w ciepłym miejscu 10 do 15 minut przed krojeniem.