Rosemary - Dijon pieczona wieprzowina z kompot z owoców jesiennych

Rosemary - Dijon pieczona wieprzowina z jesiennymi owocami kompot jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 275 kalorii. Na 2,77 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, musztarda dijon, rozmaryn, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pieczeń Wieprzowa Z Grilla Z Kompot Owocowy, Pieczeń wieprzowa z kompot z suszonych owoców, oraz Flan cytrynowy z kompot z jesiennych owoców.
Instrukcje
Pieczeń wieprzową osuszamy papierowymi ręcznikami.
Posypać lub natrzeć solą i pieprzem.
Rozgrzać olej w dużej ciężkiej patelni na średnim ogniu. Brązowa pieczeń wieprzowa ze wszystkich stron, w sumie około 5 minut.
Ułożyć pieczeń na stelażu na lekko nasmarowanej patelni.
Połączyć musztardę i 2 łyżki. rozmaryn; rozprowadzić na rumianej wieprzowinie.
Piec w temperaturze 350 przez 45-55 minut lub do momentu włożenia termometru do środka pieczenia 15
Przykryć folią aluminiową i odstawić 10 minut lub aż termometr rejestruje 160 przed krojeniem.
Podawać z jesiennym kompotem owocowym.