Rosemary-Crusted Rack of Lamb with Herbed Jelly
Need a dairy free main course? Rozmaryn-Crusted Rack jagnięcina z Herbed galaretki może być wybitny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.88 za porcję. Jedna porcja zawiera 383 kalorie, 21g białka, oraz 9g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka jagnięciny, bułka tarta, miód i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Z łyżeczką wynik 45%, to danie jest dobre. Spróbuj Czosnek-rozmaryn-chrupiący stelaż jagnięcy, Stelaż jagnięcy z żurawiną z ziemniakami rozmarynowymi, oraz Rosemary-Crusted Rack jagnięcina z sosem balsamicznym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Trim tłuszczu z jagnięciny, i umieścić, mięso do góry, na patelni brojlerów. Włóż termometr do mięsa w najgrubszą część jagnięciny, upewniając się, że termometr nie dotyka kości. Odstawić.
Połączyć musztardę, miód i czosnek; dobrze wymieszać.
Rozprowadzić mieszaninę musztardy na jagnięcinie.
Połączyć bułkę tartą i 3 kolejne składniki; dobrze wymieszać. Bułkę tartą wymieszać z musztardą na jagnięcinie.
Piec jagnięcinę w temperaturze 425 przez 40 minut lub aż termometr zarejestruje 140 (rzadko) do 160 (średnio dobrze). Pokrój na 8 kotletów; podawaj z galaretką Herbatną i w razie potrzeby udekoruj gałązkami rozmarynu.