Rosemary-Crusted Rack of Lamb with Herbed Jelly

Rosemary-Crusted Rack of Lamb with Herbed Jelly
Need a dairy free main course? Rozmaryn-Crusted Rack jagnięcina z Herbed galaretki może być wybitny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.88 za porcję. Jedna porcja zawiera 383 kalorie, 21g białka, oraz 9g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka jagnięciny, bułka tarta, miód i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Z łyżeczką wynik 45%, to danie jest dobre. Spróbuj Czosnek-rozmaryn-chrupiący stelaż jagnięcy, Stelaż jagnięcy z żurawiną z ziemniakami rozmarynowymi, oraz Rosemary-Crusted Rack jagnięcina z sosem balsamicznym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Trim tłuszczu z jagnięciny, i umieścić, mięso do góry, na patelni brojlerów. Włóż termometr do mięsa w najgrubszą część jagnięciny, upewniając się, że termometr nie dotyka kości. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Mieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny PieprzMieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny Pieprz
2
Połączyć musztardę, miód i czosnek; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
3
Rozprowadzić mieszaninę musztardy na jagnięcinie.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1-1/2 Szklanki (12 Uncji) Kwaśnej śmietany, Podzielonej1-1/2 Szklanki (12 Uncji) Kwaśnej śmietany, Podzielonej
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
4
Połączyć bułkę tartą i 3 kolejne składniki; dobrze wymieszać. Bułkę tartą wymieszać z musztardą na jagnięcinie.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
5
Piec jagnięcinę w temperaturze 425 przez 40 minut lub aż termometr zarejestruje 140 (rzadko) do 160 (średnio dobrze). Pokrój na 8 kotletów; podawaj z galaretką Herbatną i w razie potrzeby udekoruj gałązkami rozmarynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn