Roquefort i tosty Sałatka z orzechów włoskich może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 195 kalorii, 4G białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.34 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oleju roślinnego, radicchio, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Cykoria-endywia Roquefort i sałatka z orzechów włoskich, Sałatka Z Endywii, Jabłek I Orzechów Włoskich Z Roquefortem, oraz Serca Romaine Z Roquefort I Tosty Pekan.
Instrukcje
1
W blenderze lub robocie kuchennym umieść wszystkie składniki dressingu. Przykryj i zmiksuj na wysokiej prędkości około 1 minuty lub do gładkości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
W dużej misce, wymieszać wszystkie składniki sałatki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego