Root Vegetable Smash
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Smash warzyw korzeniowych. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 175 kalorii. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz koszerną sól, masło i śmietanę do ubijania, ziemniaki russet i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ciasto Z Warzywami Korzeniowymi, Râpés Z Warzyw Korzeniowych, oraz Puree Z Warzyw Korzeniowych dla podobnych receptur.
Instrukcje
Warzywa obrać, opłukać i pokroić w 2-in. kawałki. Umieścić w dużym rondlu z 1 łyżeczką. sól i woda do pokrycia. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ogień i dusić do miękkości, 15 do 25 protokół.
Powrót warzywa do garnka z pozostałą 1/2 łyżeczki. sól, masło i śmietana. Mash (niektóre grudki są w porządku). Doprawić solą do smaku.