Root Beer Raisin Meat Loaf
Root Beer Raisin Meat Loaf wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 100 kalorii, 5G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać sos worcestershire, mielona wołowina, sól i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Dzień Ojca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 13%. Podobne przepisy to Root Beer Pulled Pork in Shallot - Root Beer jus z pikantną cebulą i Jalapeno Creme Fraiche, Piwo korzenne granitowe z piwem korzennym Gelee i waniliową Panna Cotta, oraz Best Ever Meat Loaf.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj naczynie do pieczenia.
Wymieszaj mieloną wołowinę z cebulą w proszku, czosnkiem w proszku, solą i czarnym pieprzem w misce; uformuj mieszaninę w bochenek i umieść w przygotowanym naczyniu do pieczenia.
Przynieś piwo korzenne, rodzynki, sos Worcestershire, i ketchup do wrzenia w rondlu; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż smaki mają mieszane i rodzynki są pulchne, o 5 protokół.
Polać sosem z rodzynkami.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż Meat loaf nie będzie już różowy wewnątrz i natychmiastowy odczyt mięsa termometr włożony do środka bochenka odczytuje co najmniej 160 stopni F (70 stopni C), 25 do 30 minut.