Rolowane Włoskie Klopsy

Rolowany włoski klopsik może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 347 kalorii, 30g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na $1.94 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz liście szpinaku, mieszankę serów, sos do pizzy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczeń Rolowana Z Szynką, Serem I Grzybami, Pieczeń rolowana-faszerowana słodkimi ziemniakami, pieczarkami i brukselką, oraz Rolled Italian Meat Loaf dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. w dużej misce, wymieszać mieloną wołowinę, kiełbasa, jajko, 1/2 szklanki sosu do pizzy, bułka tarta i pieprz.
Na folii, pat mieszaniny do12x8-calowy prostokąt.
Posypać równomiernie serem; delikatnie wcisnąć do mięsa. Top ze szpinakiem. Zaczynając od krótkiego końca, zwinąć szczelnie, za pomocą folii, aby rozpocząć zwijanie i schować liście szpinaku; zamknąć końce.
Umieść szew bok w dół w ungreased 12x8-inch (2 quart) szklane naczynie do pieczenia.
Rozłóż pozostały sos do pizzy na wierzchu.
Piec 15 minut dłużej lub aż termometr włożony do klopsa czyta 71°.
Odstawić 5 do 10 minut przed podaniem.