Roll-upy rybne wymagają około 40 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 250 kalorii. Ten pescatariański przepis służy 12 i kosztuje 1,26 zł za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka masła, filety sole, maślane okrągłe krakersy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 23%. Spróbuj Zamrażarka Lasagna Roll Ups, Kiełbasa Nadziewane Tosty Francuskie Roll Up, oraz Easy Pepperoni Pizza Lasagne Roll Ups dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Lekko płaszcz 9x13 calowy patelni do pieczenia z gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
2
Masło rozpuścić na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Dodaj cebulę i saute przez 1 minutę. Wymieszać mięso krabowe, pietruszkę, czosnek w proszku sól i pieprz i gotować 1 minutę więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Czosnek W Proszku
Crabmeat
Pietruszka-nać
Cebula
4
Wyjąć z ognia i wymieszać zmiażdżone krakersy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy
5
Rozprowadzić na filetach, posypać sokiem z cytryny i parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmezan
Sok Z Cytryny
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
6
Zwinąć filety, uszczelnić wykałaczkami i umieścić w przygotowanym naczyniu do pieczenia. Każdą roladę posmarować masłem i przykryć szczelnie folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Wykałaczki
Folia Aluminiowa
7
Piec w nagrzanym piekarniku przez 15 do 17 minut, aż ryba się płatkami.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris z 4.6 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.