Rolady wołowe z pesto z natki pietruszki orzechowej

Rolady wołowe z pesto z natki pietruszki orzechowej mogą być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury dania głównego. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 716 kalorii, 48g białka, oraz 56 g tłuszczu na porcję. Na 5,01 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka stek flanka, orzechy włoskie, sól i pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 8066 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ta partytura jest do poprawy. Pesto Z Pietruszki Orzechowej, Pesto z pietruszki i orzecha włoskiego, oraz Pesto Z Pietruszki Orzechowej są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Do robota kuchennego włożyć pietruszkę, ser, czosnek, sól i orzechy włoskie. Puls do połączenia. Włącz ponownie maszynę i powoli wlewaj oliwę z oliwek, aby połączyć. Rezerwa.
Boczek ugotować na dużej patelni — roladę później będzie się w niej smażyć, więc trzeba ją rozgrzać na średnim ogniu, aż będzie mniej więcej do połowy ugotowana. Chcesz to ugotować, ale nadal kulejące. Nie chrupać go, bo pęknie, gdy spróbujesz owinąć go wewnątrz rolady. Gdy boczek będzie gotowy, odstaw go na papierowych ręcznikach.
Umieść plastikową folię o dużej wytrzymałości (lub dwie warstwy folii) na dużej powierzchni roboczej i umieść na niej stek z boku. Przykryj folią.
Używając gumowego młotka, płaskiej strony młotka mięsnego lub pustej butelki wina, Funt stek boczny, aż będzie grubszy lub cieńszy o grubości 1/2 cala. Odwróć mięso od czasu do czasu, aby wszystko równomiernie pobić.
Gdy mięso będzie tak cienkie, jak chcesz, jeśli masz młotek do mięsa z stroną zmiękczającą (spiczastą), zdejmij folię i walnij ją z obu stron na minutę lub dwie. Jeśli nie masz młotka do mięsa, możesz pominąć ten krok.
Znajdź ziarno steka: spójrz na swój stek. Będziesz zwijać go z ziarnem mięsa zwróconym bokiem do boku. Robisz to, ponieważ kiedy pokroić go później, wołowina będzie bardziej delikatna, gdy cięte przez ziarna.
Ułóż mięso, aż ziarno będzie skierowane bokiem do boku, a jeśli nie jest kwadratowe lub prostokątne, pokrój je tak, aby pasowały.
Posypać solą i czarnym pieprzem.
Rozłóż cienką warstwę pesto na mięsie, pozostawiając około 1/2 cala wolnego od wszystkich stron mięsa.
Połóż boczek na ziarnie wołowiny. Rozgrzej piekarnik do 177°.
Ostrożnie zwijaj roladę ciasno, jak dywan. Jeśli chcesz, odetnij boczek, który wykracza poza stek.
Tie off mięsa z 6 do 8 długości sznurka, każdy o cal lub tak od siebie.
Zawiązaną roladę podsmażyć na patelni z tłuszczem z boczku. Chcesz szybko brązowieć powierzchnię, a nie gotować wnętrze rolady.
Roladę przekładamy na patelnię do pieczenia na stelażu, zszywamy bokiem w dół. Jeśli nie masz stojaka, improwizuj z łodyżkami selera. Piecz to przez 20-25 minut lub do momentu, gdy wnętrze mięsa osiągnie temperaturę 54° podczas testowania za pomocą termometru do mięsa.
(Należy pamiętać, że końce rolady będą znacznie gorętsze niż środek-dlatego zawsze sprawdzaj temperaturę od środka rolady.)
Wyjmij mięso z piekarnika i pozostaw na 10 minut przed krojeniem.
Roladę pokroić w plasterki, aby każda porcja była owinięta sznurkiem. Możesz albo pozwolić każdemu wyciąć własny sznurek przy stole, albo wyciąć go samemu i zabezpieczyć rolady wykałaczkami, jeśli chcesz.
Podawać z cytrynowymi klinami, aby dodać trochę cierpkości do potrawy.