Rolady wołowe z pesto z natki pietruszki orzechowej

Rolady wołowe z pesto z natki pietruszki orzechowej
Rolady wołowe z pesto z natki pietruszki orzechowej mogą być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury dania głównego. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 716 kalorii, 48g białka, oraz 56 g tłuszczu na porcję. Na 5,01 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka stek flanka, orzechy włoskie, sól i pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 8066 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ta partytura jest do poprawy. Pesto Z Pietruszki Orzechowej, Pesto z pietruszki i orzecha włoskiego, oraz Pesto Z Pietruszki Orzechowej są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Do robota kuchennego włożyć pietruszkę, ser, czosnek, sól i orzechy włoskie. Puls do połączenia. Włącz ponownie maszynę i powoli wlewaj oliwę z oliwek, aby połączyć. Rezerwa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Boczek ugotować na dużej patelni — roladę później będzie się w niej smażyć, więc trzeba ją rozgrzać na średnim ogniu, aż będzie mniej więcej do połowy ugotowana. Chcesz to ugotować, ale nadal kulejące. Nie chrupać go, bo pęknie, gdy spróbujesz owinąć go wewnątrz rolady. Gdy boczek będzie gotowy, odstaw go na papierowych ręcznikach.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Potłucz mięso cienko: 
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
4
Umieść plastikową folię o dużej wytrzymałości (lub dwie warstwy folii) na dużej powierzchni roboczej i umieść na niej stek z boku. Przykryj folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z FlankiStek Z Flanki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
5
Używając gumowego młotka, płaskiej strony młotka mięsnego lub pustej butelki wina, Funt stek boczny, aż będzie grubszy lub cieńszy o grubości 1/2 cala. Odwróć mięso od czasu do czasu, aby wszystko równomiernie pobić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z FlankiStek Z Flanki
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki Bułki Tartej Panko3 Szklanki Bułki Tartej Panko
6
Gdy mięso będzie tak cienkie, jak chcesz, jeśli masz młotek do mięsa z stroną zmiękczającą (spiczastą), zdejmij folię i walnij ją z obu stron na minutę lub dwie. Jeśli nie masz młotka do mięsa, możesz pominąć ten krok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
3 Szklanki Bułki Tartej Panko3 Szklanki Bułki Tartej Panko
7
Znajdź ziarno steka: spójrz na swój stek. Będziesz zwijać go z ziarnem mięsa zwróconym bokiem do boku. Robisz to, ponieważ kiedy pokroić go później, wołowina będzie bardziej delikatna, gdy cięte przez ziarna.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
8
Ułóż mięso, aż ziarno będzie skierowane bokiem do boku, a jeśli nie jest kwadratowe lub prostokątne, pokrój je tak, aby pasowały.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
9
Posypać solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1
Rozłóż cienką warstwę pesto na mięsie, pozostawiając około 1/2 cala wolnego od wszystkich stron mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
2
Połóż boczek na ziarnie wołowiny. Rozgrzej piekarnik do 177°.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Ostrożnie zwijaj roladę ciasno, jak dywan. Jeśli chcesz, odetnij boczek, który wykracza poza stek.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
4
Tie off mięsa z 6 do 8 długości sznurka, każdy o cal lub tak od siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
5
Zawiązaną roladę podsmażyć na patelni z tłuszczem z boczku. Chcesz szybko brązowieć powierzchnię, a nie gotować wnętrze rolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Pieczeń: 
7
Roladę przekładamy na patelnię do pieczenia na stelażu, zszywamy bokiem w dół. Jeśli nie masz stojaka, improwizuj z łodyżkami selera. Piecz to przez 20-25 minut lub do momentu, gdy wnętrze mięsa osiągnie temperaturę 54° podczas testowania za pomocą termometru do mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
(24 Sztuki)(24 Sztuki)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
8
(Należy pamiętać, że końce rolady będą znacznie gorętsze niż środek-dlatego zawsze sprawdzaj temperaturę od środka rolady.)
9
Wyjmij mięso z piekarnika i pozostaw na 10 minut przed krojeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
10
Roladę pokroić w plasterki, aby każda porcja była owinięta sznurkiem. Możesz albo pozwolić każdemu wyciąć własny sznurek przy stole, albo wyciąć go samemu i zabezpieczyć rolady wykałaczkami, jeśli chcesz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki (do Trzymania Kotletów Z Kurczaka Razem)Wykałaczki (do Trzymania Kotletów Z Kurczaka Razem)
11
Podawać z cytrynowymi klinami, aby dodać trochę cierpkości do potrawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy

Polecane wino: Dornfelder, Riesling

Roladen bardzo dobrze współpracuje z Dornfelder i Riesling. Piwo może wydawać się naturalnym wyborem dla niemieckiego jedzenia, ale niemiecki riesling wspaniale komponuje się z owocami morza i sznyclem, podczas gdy niemiecki czerwony Dornfelder dobrze komponuje się z wołowiną i mięsem z dziczyzny. Możesz spróbować Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet red. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 3.5 z 5 gwiazdek i ceną około 12 dolarów za butelkę.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
Odbicie promieni słonecznych od rzeki Rhein pomaga dojrzewać te obfite czerwone winogrona, tworząc w ten sposób pełne wino o Smaku ciemnoczerwonych owoców z dobrze zbalansowaną słodyczą.Ciesz się lekko schłodzonym samodzielnie lub z serami, makaronem sałatkowym i rybami.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia33
Magazyn