Roladki Z Twarogiem
Bułki z twarogiem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 160 kalorii, 5G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz pod ręką ciepłą wodę, cukier, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Roladki Drożdżowe Z Twarogiem, Rolki Wiejskie (Wegetariańskie), oraz Sałatka twarożkowa z serem Feta i orzechami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce, połączyć wrzącą wodę i płatki ziemniaczane; dobrze wymieszać. Ostudzić przez 10 minut. Tymczasem w misce rozpuścić drożdże w ciepłej wodzie. Ubić cukier, sól, 1 jajko i olej do wymieszania. Serek wymieszać z ziemniakami; dodać do mieszanki drożdży i dobrze wymieszać. Ubić w 3 szklanki mąki, aż będzie gładka. Wymieszać wystarczającą ilość pozostałej mąki, aby uformować miękkie ciasto.
Obrócić ciasto na mąkę; zagniatać, aż będzie gładkie i elastyczne, około 6-8 minut.
Umieść w nasmarowanej misce, obracając raz do góry tłuszczu. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce, aż podwoi się, około 1 godziny.
Rozwal ciasto. Obrócić na lekko posypaną mąką powierzchnię. Podzielić na 24 kawałki; kształt każdy w piłkę.
Miejsce 3. na nasmarowanych blachach do pieczenia. Przykryć i odstawić do podwojenia, o 45 protokół. Ubić Pozostałe jajko; posmarować ciasto.
W razie potrzeby posypać sezamem.
Piec w temperaturze 350° przez 16-18 minut lub do złotego koloru.
Usuń z patelni do stojaków Z Drutu.