Rolada z parmezanem zajmuje od początku do końca około 45 minut. Za 15 centów za porcję otrzymasz chleb na 24 osoby. Jedna porcja tego dania zawiera około 4 g białka, 4 g tłuszczu i łącznie 151 kalorii. Ten przepis polubiło 16 smakoszy i kucharzy. Mieszanka ciepłej wody, masła, ciepłego mleka i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał niezbyt imponujący wynik łyżką wynoszący 28%. Podobne przepisy obejmują bułki z parmezanem, bułki z parmezanem i bułki z kurczakiem i parmezanem.
Instrukcje
1
W dużej misce rozpuść drożdże w wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Greckiego Sosu Winegret Do Sałatki
Plus Więcej Do Olejowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sos Pomidorowy, Przecier Pomidorowy Lub Passata
2
Dodać mleko, parmezan, masło, cukier, sól, mąkę kukurydzianą i jajka; Dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okrągły Ser Brie Lub Ser Brie Z Ziołami
Mąka Kukurydziana
1 1/2 Szklanki Glazury Truskawkowej Bez Cukru
Mleko, Ilość Zależy Od Marki Budyniu, Zaznacz Panel Na Polu