Roladki Z Lasagną Krabową

Roladki Z Lasagną Krabową
Przepis Krab lasagne Rolls może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 348 kalorii. Na 2,19 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Przynosi wam to moje przepisy. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką ser jack, sól i pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Roladki lasagne krabowe z sosem z sera pleśniowego, Krabowa Lasagna Roll-Upy, oraz Krabowa Lasagna Roll-Upy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 5-do 6-kwartowej patelni na dużym ogniu doprowadzić do wrzenia około 3 litrów wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodaj lasagne i gotować tylko do miękkości do ugryzienia, 10 do 12 protokół.
3
Odcedzić i spłukać ciepłą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
4
Tymczasem na patelni o średnicy 11-12 cali na średnim ogniu często mieszaj olej, cebulę, grzyby, czosnek i bazylię, aż cebula kuleje, od 6 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Wymieszać bulion i skrobię kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
6
Wlać do garnka i mieszać do wrzenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Dodać serek śmietankowy i mieszać do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
8
Wymieszać w śmietanie, karczochy, i kraba.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
KrabKrab
9
Dodać sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
10
Zdjąć z ognia.
11
Połóż makaron płasko. Podziel całą mieszaninę krabów równo między makaron i Rozłóż Długość każdego paska.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
KrabKrab
12
Makaron zwijamy z wąskiego końca wokół nadzienia. Ustawić szew w dół, w jednej warstwie, w płytkiej 3-do 3 1/2-Quart zapiekanki. Przykryć folią. Jeśli robisz z wyprzedzeniem, wyluzuj do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
13
Piec, pod przykryciem, w piekarniku 350 do nagrzania w środku, 20 do 25 minut (jeśli schłodzony, 25 do 30 minut). Odkryć i posypać serem jack. Wróć do piekarnika, aż ser się rozpuści, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Monterey JackSer Monterey Jack
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
14
Posypać zieloną cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest Trentadue La Storia Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
2014 Chardonnay, Wybrzeże Sonoma, jest typowe dla odmiany z aromatami jabłek, białych brzoskwiń i cytrusów. Z dłuższym czasem w szkle niuansowane aromaty gałki muszkatołowej, lekkie tosty i wanilia przychodzą bawić się wraz z sugestią ananasa i dojrzałych cytryn Meyer. Odczucie w ustach jest ostre i powściągliwe z wyraźną mineralnością i czystością owoców. Bogaty, elegancki i pięknie wyważony.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Magazyn