Roladki Z Lasagną Krabową
Przepis Krab lasagne Rolls może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 348 kalorii. Na 2,19 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Przynosi wam to moje przepisy. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką ser jack, sól i pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Roladki lasagne krabowe z sosem z sera pleśniowego, Krabowa Lasagna Roll-Upy, oraz Krabowa Lasagna Roll-Upy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 5-do 6-kwartowej patelni na dużym ogniu doprowadzić do wrzenia około 3 litrów wody.
Dodaj lasagne i gotować tylko do miękkości do ugryzienia, 10 do 12 protokół.
Odcedzić i spłukać ciepłą wodą.
Tymczasem na patelni o średnicy 11-12 cali na średnim ogniu często mieszaj olej, cebulę, grzyby, czosnek i bazylię, aż cebula kuleje, od 6 do 8 minut.
Wymieszać bulion i skrobię kukurydzianą.
Wlać do garnka i mieszać do wrzenia.
Dodać serek śmietankowy i mieszać do rozpuszczenia.
Wymieszać w śmietanie, karczochy, i kraba.
Dodać sól i pieprz do smaku.
Połóż makaron płasko. Podziel całą mieszaninę krabów równo między makaron i Rozłóż Długość każdego paska.
Makaron zwijamy z wąskiego końca wokół nadzienia. Ustawić szew w dół, w jednej warstwie, w płytkiej 3-do 3 1/2-Quart zapiekanki. Przykryć folią. Jeśli robisz z wyprzedzeniem, wyluzuj do 1 dnia.
Piec, pod przykryciem, w piekarniku 350 do nagrzania w środku, 20 do 25 minut (jeśli schłodzony, 25 do 30 minut). Odkryć i posypać serem jack. Wróć do piekarnika, aż ser się rozpuści, około 5 minut.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest Trentadue La Storia Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
2014 Chardonnay, Wybrzeże Sonoma, jest typowe dla odmiany z aromatami jabłek, białych brzoskwiń i cytrusów. Z dłuższym czasem w szkle niuansowane aromaty gałki muszkatołowej, lekkie tosty i wanilia przychodzą bawić się wraz z sugestią ananasa i dojrzałych cytryn Meyer. Odczucie w ustach jest ostre i powściągliwe z wyraźną mineralnością i czystością owoców. Bogaty, elegancki i pięknie wyważony.