Roladki Z Boczkiem Wołowym
Bułki z boczkiem wołowym wymagają z grubsza 2 godziny i 20 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 249 kalorii, 11g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 20. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz boczek, polędwicę górną, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co jest raczej złe. Spróbuj Rolada wołowa (Niemieckie Roladki wołowe Nadziewane ogórkami i boczkiem), Bułeczki Drożdżowe Z Boczkiem, oraz Bułeczki Cynamonowe Z Boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój wołowinę w paski o szerokości około 1 cala i tej samej długości lub zbliżonej do długości paska boczku, o grubości około 1/8 cala.
Dodać boczek wołowy roladki układając Pasek boczku na pasku wołowiny i toczenia dwóch mięs razem tak, że wołowina jest na zewnątrz po zakończeniu toczenia. Włóż wykałaczkę tak, że idzie w dolnej lewej stronie i wychodzi z górnej prawej strony, gdy spojrzał w pionie.
Na dużej patelni, podsmażyć cebulę i masło, aż cebula będzie miękka.
Połóż pojedynczą warstwę roladek z boczku wołowego na patelni. Brązowieją na średnim ogniu, obracając się raz lub dwa razy. Przykryć patelnię i gotować na wolnym ogniu około 2 godzin.