Roladki Z Boczkiem Wołowym

Roladki Z Boczkiem Wołowym
Bułki z boczkiem wołowym wymagają z grubsza 2 godziny i 20 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 249 kalorii, 11g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 20. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz boczek, polędwicę górną, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co jest raczej złe. Spróbuj Rolada wołowa (Niemieckie Roladki wołowe Nadziewane ogórkami i boczkiem), Bułeczki Drożdżowe Z Boczkiem, oraz Bułeczki Cynamonowe Z Boczkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokrój wołowinę w paski o szerokości około 1 cala i tej samej długości lub zbliżonej do długości paska boczku, o grubości około 1/8 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2
Podawać na gorąco.
3
Dodać boczek wołowy roladki układając Pasek boczku na pasku wołowiny i toczenia dwóch mięs razem tak, że wołowina jest na zewnątrz po zakończeniu toczenia. Włóż wykałaczkę tak, że idzie w dolnej lewej stronie i wychodzi z górnej prawej strony, gdy spojrzał w pionie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
4
Na dużej patelni, podsmażyć cebulę i masło, aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Połóż pojedynczą warstwę roladek z boczku wołowego na patelni. Brązowieją na średnim ogniu, obracając się raz lub dwa razy. Przykryć patelnię i gotować na wolnym ogniu około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Magazyn