Roladki Pull-Apart Z Serem Cytrusowo-Śmietankowym
Cytrusowo-twarogowe Roladki Pull-Apart wymagają około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 48 i kosztuje 16 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 85 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz sok z cytryny, skórkę z cytryny, cukier granulowany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Serek Cytrusowy Pull Apart Rolls, Jabłko Cynamon Krem Ser Ciągnąć, oraz Serek Dyniowy Rozciagnij Chleb dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozmrozić ciasto w rolce w temperaturze pokojowej 30 minut.
Umieść 24 połówki, ścięte boki w dół, na dnie każdej z 2 (9-calowych) okrągłych patelni do ciast pokrytych sprayem do gotowania.
Masło równomiernie posmarować rolkami. Przykryć; odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 30 minut.
Posypać suszoną żurawiną.
Połączyć 1/4 szklanki cukru granulowanego, serek, sok pomarańczowy, i jajko; ubić na średniej prędkości miksera, aż dobrze wymieszane.
Mieszankę z serem śmietankowym wlać równomiernie na bułki.
Połączyć 3/4 szklanki cukru granulowanego i skórki.
Posypać równomiernie rolkami. Przykryć i odstawić na 1 godzinę lub do podwojenia rozmiaru.
Piec w temperaturze 350 przez 20 minut. Przykryć folią.
Piec dodatkowe 5 minut lub aż rolki w centrum są wykonane.
Wyjąć z piekarnika; ostudzić 15 minut.
Cukier puder połączyć z sokiem z cytryny.
Zmiana na noc: po wylaniu mieszanki twarogu na rolkach, przykryć folią i przechowywać w lodówce 12 godzin. Delikatnie zdjąć folię z rolek; posypać skórką.
Odstawić w temperaturze pokojowej 30 minut lub aż ciasto podwoi się w wielkości. Postępuj zgodnie z przepisem.