Roladki lasagna szpinakowo-grzybowa z sosem śmietanowym Gorgonzola
Przepis szpinak i grzyby lasagne Roll-up z sosem śmietanowym Gorgonzola może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 50 minut. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1023 kalorii, 46g białka, oraz 66 g tłuszczu każdy. Na $4.49 za porcję, ten przepis okładki 49% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka szparagów bundle, szpinak, pomidory dojrzałe winorośli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Niewiele osób lubiło to danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pieczarkowa Lasagna Roll up w kremowym sosie Gorgonzola kalafior, Zamrażarka Lasagna Roll Ups, oraz Easy Pepperoni Pizza Lasagne Roll Ups dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na średniej patelni na umiarkowanym ogniu, grzyby saute, posiekana cebula, i czosnek w oleju, aż grzyby wydzielają swoje soki i ciemnieje i cebula są miękkie, o 7 lub 8 protokół. Doprawić solą i pieprzem; sól pomoże wyciągnąć wodę z warzyw podczas gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodaj suchy posiekany szpinak na patelnię i podgrzewaj przez 1 minutę. Wyreguluj przyprawy solą, pieprzem i odrobiną gałki muszkatołowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
8 (U-12) Krewetek
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodać ricottę i wymieszać z mieszaniną do podgrzewania sera przez, 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przez Ciasto
Sos żurawinowy, Do Podania
4
Zdjąć patelnię z ognia, ale pozostawić w ciepłej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Bulion rozgrzać na małej patelni na umiarkowanym ogniu. Rozpuść gorgonzolę w bulionie i przynieś płyn do bańki. Wymieszać w śmietanie i zagęścić sos 2 protokół.
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Spalletti Chianti rezerwowy Poggio Reale z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.