Roladki cielęce w sosie pomidorowym - - - Braciole di Vitello

Roladki cielęce w sosie pomidorowym - - - Braciole di Vitello
Roladki cielęce w sosie pomidorowym - - - Braciole di Vitello to bezglutenowe i pierwotne przepis z 6 porcjami. Na $3.5 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 482 kalorie, 12g białka, oraz 33g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, pancetta, jajko, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Roladki cielęce w sosie pomidorowym - - - Braciole di Vitello, Roladki cielęce z cytryną i pieczarkami: Involtini di Vitello al Limone, oraz Braciole Wieprzowe Z Tagliatelle I Sosem Pomidorowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce, połączyć orzeszki piniowe, porzeczki, pecorino, prosciutto, pietruszka, czosnek, i sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
ProsciuttoProsciutto
Orzeszki SosnoweOrzeszki Sosnowe
PorzeczkiPorzeczki
PecorinoPecorino
Pietruszka-naćPietruszka-nać
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać jajko i dobrze wymieszać. Podzielić mieszaninę na 12 równych porcji.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
3
Rozprowadzić mieszaninę na 1 stronie każdego z 12 kawałków cielęciny, pozostawiając 1/2-calowy Obwód odkryty na każdym.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
CielęcinaCielęcina
4
Zwinąć każdy kawałek cielęciny i związać sznurkiem rzeźniczym, aby nadzienie pozostało nienaruszone. Cielęcinę doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
RolkaRolka
CielęcinaCielęcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
5
W dużym zapiekance lub holenderskim piekarniku podgrzać oliwę z oliwek, aż prawie do palenia. Podsmaż roladki cielęce, Usuń, gdy brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
RolkaRolka
CielęcinaCielęcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
6
Dodaj cebulę i saute 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
7
Dodaj pancetta, pomidory i wino i doprowadzić do wrzenia, skrobanie dno patelni poluzować rumiane kawałki. Redukować na wolnym ogniu i dodać cielęcinę. Przykryć szczelnie i pozostawić do duszenia przez 1 godzinę. Odstawić na 30 minut przed podaniem z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
PomidorPomidor
SOSSOS
CielęcinaCielęcina
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Magazyn