Rolada z musem jabłkowym

Rolada z musem jabłkowym
Rolada z ciasta z musem jabłkowym może być dokładnie tym przepisem lakto ovo wegetariańskim, którego szukałeś. Ten przepis pozwala na przygotowanie 10 porcji po 280 kalorii , 5 g białka i 10 g tłuszczu każda. Za 51 centów za porcję przepis ten pokrywa 5% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a jedna osoba powiedziałaby, że trafił w dziesiątkę. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Sprawdza się jako deser w bardzo rozsądnej cenie. Jeśli masz zmielone goździki, dodatkowy cukier puder, mleko i kilka innych składników, możesz go zrobić. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 35 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, przepis ten otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 27% , co jest raczej złym wynikiem. Ciasto z musem jabłkowym , babeczki z ciasta marchewkowego z musem jabłkowym i owsianka z komosą ryżową z musem jabłkowym, skyrem i prażonym musli z miodem są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W misce ubij jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Wymieszaj mąkę, cynamon i goździki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna, Plus Mąka StołowaMąka Uniwersalna, Plus Mąka Stołowa
Świeży Koperek, ZerwanyŚwieży Koperek, Zerwany
14 Szwedzkich Cukierków Rybnych14 Szwedzkich Cukierków Rybnych
3
Dodać do jajek wraz z cukrem; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
4
Dodaj mus jabłkowy. Wyłóż blachę o wymiarach 15 cali x 10 cali x 1 cal papierem woskowanym, natłuść ją i posyp mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
14 Szwedzkich Cukierków Rybnych14 Szwedzkich Cukierków Rybnych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
5
Wlać ciasto na patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
6
Piec w temperaturze 400° przez 15 minut. Wyłożyć na lnianą ściereczkę oprószoną cukrem pudrem. Zdjąć papier i zwinąć ciasto w ściereczkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Funta Pikantnej Włoskiej Kiełbasy, Bez Osłonki1/2 Funta Pikantnej Włoskiej Kiełbasy, Bez Osłonki
7
Pozostaw do ostygnięcia. W międzyczasie, aby przygotować nadzienie, ubij serek śmietankowy, mleko i cukier w małej misce. Wymieszaj z rodzynkami. Rozwiń ciasto; rozłóż nadzienie do 1 cala od krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
4 Szklanki Mleka Pełnotłustego Lub Odtłuszczonego4 Szklanki Mleka Pełnotłustego Lub Odtłuszczonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Zwiń ponownie. Oprósz cukrem pudrem, jeśli chcesz. Schłodź do czasu podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
9
Pokroić na plasterki o grubości 2,5 cm.
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn