Rolada z kurczaka z serem herbacianym i Prosciutto

Rolada z kurczaka z serem herbacianym i Prosciutto może być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 47g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 545 kalorii. Na 2,75 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka pieprzu, woda, extravirgin oliwy z oliwek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Prosciutto i ser faszerowany Rolada z kurczaka, Rolada z kurczaka faszerowana Prosciutto, szpinakiem i suszonymi pomidorami z ziemniakami z białej trufli, oraz Rolada z kurczaka faszerowana kozim serem i ziołami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść każdą połowę piersi kurczaka między 2 arkusze folii o dużej wytrzymałości; Funt każdy kawałek do grubości 1 / 4 cala za pomocą młotka mięsnego lub małej ciężkiej patelni.
Posypać obie strony kurczaka 1/2 łyżeczki soli i pieprzu.
Połącz ser i prosciutto w małej misce.
Rozprowadzić 1 1/2 łyżeczki mieszanki sera na każdej połowie piersi.
Umieścić 4 liście szpinaku na każdej połowie piersi; spłaszczyć ręką.
Roll up kurczaka, Jelly-roll mody, począwszy od wąskiego końca. Zabezpieczyć w odstępach 1-calowych sznurkiem. Odstawić.
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Umieścić makaron w dużej misce.
Posypać natką pietruszki i 1/4 łyżeczki soli.
Skropić 2 łyżeczkami oleju; delikatnie wymieszać. Przykryć i ogrzać.
Podgrzać pozostałe 2 łyżeczki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Umieść kurczaka na patelni i gotuj przez 6 minut, brązowiej ze wszystkich stron.
Dodać wino i wodę. Przykryć, zmniejszyć ogień do średnio-niskiej, i gotować przez 6 minut lub aż kurczak jest gotowy.
Wyjmij kurczaka z patelni i odstaw na 2 minuty.
Zdjąć Sznurek i pokroić każdą roladę w poprzek na 5 równych kawałków.
Na każdym z 4 talerzy ułożyć ok. 1 szklankę mieszanki makaronu; na wierzch ułożyć po 5 sztuk rolady.