Rolada Rybna Z Masłem Mieszanym Alton Brown
Rolada rybna z masłem mieszanym firmy Alton Brown to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie przepis z 1 porcją. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 132g białka, 138g tłuszczu, oraz w sumie 1787 kalorii. Na 14,34 zł / porcja, ten przepis okładki 53% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 31 minut. Mieszanka masła comlb, masło, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez Recipezaar. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%, co jest dobre. Spróbuj Alton Brown ' s Bread and Butter Pickles, Herbatniki Alton Brown, oraz Pieczony indyk Alton Brown dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na blacie ułóż arkusz papieru pergaminowego i przykryj go warstwą folii.
Połóżcie filety z łososia, ogony z dala od was.Nakładają się filety z flądry około 1 cala nad ogonami łososia.Następnie umieść przegrzebki na metalowym szpikulcu i ustaw na końcu flądry najdalej od Ciebie.
Posypać rybę ziołami i doprawić solą i pieprzem.Za pomocą plastikowej folii pociągnij rybę do siebie, aby plastik zaczął ciągnąć flądrę nad scallops.Be pamiętaj, aby nie zwinąć plastiku w rolkę rybną.Użyj patelni na arkusze, aby mocno popchnąć rolkę podczas ciągnięcia plastiku w swoją stronę.Rolka powinna być szczelna i powinna być w stanie usunąć arkusz plastiku.Następnie zwiń rybę w pergaminie, aby była przykryta i można ją umieścić w lodówce.Przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.W przypadku masła złożonego: w dużej misce za pomocą drewnianej łyżki wymieszać wszystkie składniki.
Umieść mieszaninę na kawałku pergaminu i złóż pergamin na siebie.Pociągnij, aby utworzyć rolkę i przekręć końce.
Umieścić w zamrażarce na 10 minut, aby skonfigurować.Podgrzej brojlery.
Wyjąć metalowy szaszłyk i pokroić roladę W 3/4 do 1 cala okrągłe.
Umieścić na patelni brojlerów usunąć papier raz na patelni i szczotkować każdą rundę olejem rzepakowym.Umieść pod brojlerem przez 3 do 6 minut w zależności od tego, jak dobrze zrobione lubisz swoje ryby.
Podawać z 1 plastrem masła złożonego na każdej bułce rybnej.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Motłoch Pinot Gris z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Rabble Pinot Gris]()
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.