Rolada Rybna Z Masłem Mieszanym Alton Brown

Rolada Rybna Z Masłem Mieszanym Alton Brown
Rolada rybna z masłem mieszanym firmy Alton Brown to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie przepis z 1 porcją. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 132g białka, 138g tłuszczu, oraz w sumie 1787 kalorii. Na 14,34 zł / porcja, ten przepis okładki 53% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 31 minut. Mieszanka masła comlb, masło, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez Recipezaar. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%, co jest dobre. Spróbuj Alton Brown ' s Bread and Butter Pickles, Herbatniki Alton Brown, oraz Pieczony indyk Alton Brown dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na blacie ułóż arkusz papieru pergaminowego i przykryj go warstwą folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
2
Połóżcie filety z łososia, ogony z dala od was.Nakładają się filety z flądry około 1 cala nad ogonami łososia.Następnie umieść przegrzebki na metalowym szpikulcu i ustaw na końcu flądry najdalej od Ciebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
FlądraFlądra
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki MetaloweSzaszłyki Metalowe
3
Posypać rybę ziołami i doprawić solą i pieprzem.Za pomocą plastikowej folii pociągnij rybę do siebie, aby plastik zaczął ciągnąć flądrę nad scallops.Be pamiętaj, aby nie zwinąć plastiku w rolkę rybną.Użyj patelni na arkusze, aby mocno popchnąć rolkę podczas ciągnięcia plastiku w swoją stronę.Rolka powinna być szczelna i powinna być w stanie usunąć arkusz plastiku.Następnie zwiń rybę w pergaminie, aby była przykryta i można ją umieścić w lodówce.Przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.W przypadku masła złożonego: w dużej misce za pomocą drewnianej łyżki wymieszać wszystkie składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło AromatyzowaneMasło Aromatyzowane
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
FlądraFlądra
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
4
Umieść mieszaninę na kawałku pergaminu i złóż pergamin na siebie.Pociągnij, aby utworzyć rolkę i przekręć końce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
5
Umieścić w zamrażarce na 10 minut, aby skonfigurować.Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)
6
Wyjąć metalowy szaszłyk i pokroić roladę W 3/4 do 1 cala okrągłe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki MetaloweSzaszłyki Metalowe
7
Umieścić na patelni brojlerów usunąć papier raz na patelni i szczotkować każdą rundę olejem rzepakowym.Umieść pod brojlerem przez 3 do 6 minut w zależności od tego, jak dobrze zrobione lubisz swoje ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny PieprzMieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny Pieprz
2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
8
Podawać z 1 plastrem masła złożonego na każdej bułce rybnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło AromatyzowaneMasło Aromatyzowane
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Motłoch Pinot Gris z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Rabble Pinot Gris
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.
TrudnośćŚredni
Gotowe W31 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia60
Magazyn