Rolada letnia z pomidorami, serem śmietankowym i ziołami
Rolada letnia z pomidorami, serem śmietankowym i ziołami może być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 374 kalorie, 10g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest idealny do 4 Lipca. Jeśli masz ocet balsamiczny, serek śmietankowy, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Ser pleśniowy listki kruche z serem śmietankowym-Rolada Chutney, Jajka Pieczone Z Pomidorami, Ziołami I Śmietaną, oraz Rolada z twarogiem i Chutney.
Instrukcje
Przygotować bazę Suflera i odstawić na bok. Wrzuć pomidory do wrzącej wody na dziesięć minut; następnie obrać, posadzić i posiekać pomidory na kawałki nie większe niż-cal kwadratu.
Rozgrzej olej na szerokiej patelni, dodaj pomidory i gotuj je energicznie na dużym ogniu, aby odparować soki, często mieszając przez około 5 minut. Jeśli pomidory są szczególnie cierpkie, dodaj szczyptę lub dwie cukru podczas gotowania.
Wyjąć je z ognia i doprawić do smaku solą, świeżo zmielonym czarnym pieprzem i octem balsamicznym. Odstawić do ostygnięcia.
Aby uformować roladę, najpierw rozrzedzić serek śmietankowy z wystarczającą ilością mleka, aby był miękki i giętki. Następnie ostrożnie rozłóż go na całej powierzchni Suflera. Przykryć szalotki i posiekane zioła i wreszcie gotowane pomidory.
Zwinąć suflet mocno, zaczynając od krótkiego końca. Jeśli nie ma być podawany od razu, owinąć go dobrze w folię i przechowywać w lodówce, aż potrzebne.
Wyjąć 20 minut przed podaniem, aby zdjąć chłód i doprowadzić go do temperatury pokojowej. Pokroić cienko i podawać. Resztki będą przechowywane, owinięte, w lodówce przez jeden lub dwa dni. Do wina podawaj lekkie chrupiące vin gris lub schłodzone Beaujolais.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;