Rolada do ciasta z kremem truskawkowo-orzechowym
Bułka z kremem truskawkowo-orzechowym jest Wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 404 kalorie. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 12 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką cukier puder, sól, proszek do pieczenia i kilka innych składników, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 27%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Bułka Z Masłem Orzechowym, Rolada Do Ciasta Z Kremem Truskawkowym, oraz Rolada dyniowa z chrupiącym masłem orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ciasto: Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. przesiać cukier puder obficie na 12" x17 " powierzchni czystego cienkiego ręcznika kuchennego. Smar 15x10x1 cala jelly roll pan. Patelnia liniowa z papierem woskowanym. Nasmaruj tylko powierzchnię papieru woskowego. Mąkę, proszek do pieczenia i sól przesiać; odstawić.
Ubić jajka w średniej misce, aż pieniste, o 3 protokół. Stopniowo dodawać cukier, wodę, wanilię i przesianą mieszankę mąki, skrobanie miski od czasu do czasu.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec przez 9 do 11 minut lub do wykałaczki włożonej w pobliżu centrum wychodzi czysty. Natychmiast poluzuj ciasto na brzegach i odwróć ciasto na przygotowany ręcznik. Ostrożnie usuń papier.
Ciasto rozwałkować na początku na wąskim końcu. Schłodzić na drucianym stojaku przez 45 minut.
Nadzienie: w średniej misce ubić serek śmietankowy, cukier puder, masło orzechowe i ekstrakt migdałowy do dobrego połączenia. Rozwiń ciasto; najpierw rozprowadź krem z masłem orzechowym równomiernie na krawędziach ciasta. Rezerwy 2 łyżki owoców w zamykanej plastikowej torbie do dekoracji; rozłożyć pozostałe owoce na maśle orzechowym.
Roll ciasto; owinąć w folię i przechowywać w lodówce kilka godzin przed podaniem.
W razie potrzeby posypać cukrem pudrem przed podaniem.