Rolada Cytrynowo-Makowa
Rolada cytrynowo-Makowa jest bezmleczne przepis z 8 porcjami. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 251 kalorii, 5G białka, oraz 7G tłuszczu. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów europejskiej kuchni. Mieszanka butelkowanego twarogu cytrynowego, mąki tortowej, cukru granulowanego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 12%. Spróbuj Chewy migdałowe batoniki z makiem (również odmiana cytrynowego maku), Mąka kokosowa muffinki z makiem cytrynowym z kremowym lukrem cytrynowym, oraz Bezglutenowy chleb cytrynowy z polewą miodowo-cytrynową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zalać galaretkę o wymiarach 15 x 10 cali sprayem do gotowania; dno linii papierem woskowym. Papier woskowy pokryć sprayem do gotowania; wsypać 2 łyżeczki mąki.
Białka ubić z dużą prędkością miksera do uzyskania piany. Stopniowo dodawać 1/2 szklanki cukru granulowanego, 1 łyżkę na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty.
Ubić żółtka w dużej misce z dużą prędkością miksera przez 4 minuty. Stopniowo dodawać 1/4 szklanki cukru granulowanego, ubijając aż będzie gęsty i blady (około 2 minut). Ubić w skórce cytryny, soku i oleju. Delikatnie złożyć mieszaninę białka jaj w mieszaninę żółtka.
Połączyć 2/3 szklanki mąki, mak, proszek do pieczenia i sól, dobrze mieszając trzepaczką; delikatnie złożyć do masy jajecznej.
Łyżka ciasto ciasto do przygotowanej patelni.
Piec w temperaturze 350 przez 10 minut lub do momentu, gdy ciasto wróci po dotknięciu lekko w środku. Ciasto poluzować z boków patelni i wyłożyć na talerz posypany 1 łyżką cukru pudru; ostrożnie odkleić papier woskowy.
Posypać 1 łyżką cukru pudru; ostudzić 1 minutę. Zaczynając od wąskiego końca, zwiń ciasto i ręcznik razem.
Miejsce, szew w dół, na stojaku z drutu; całkowicie schłodzić (około 1 godziny).
Rozwiń ciasto ostrożnie, usuwając ręcznik.
Połączyć ubitą polewę z twarogiem cytrynowym.
Rozłóż ubitą mieszaninę na ciasto, pozostawiając 1/2-calowy margines wokół zewnętrznych krawędzi. Przeroll ciasto, i miejsce, szew w dół, na talerzu. Przykryć i schłodzić przez 4 godziny. 1 łyżkę cukru pudru przesiać na ciasto i pokroić w plasterki.
Polecane wino: Dornfelder, Riesling
Niemiecki bardzo dobrze współpracuje z Dornfelderem i Rieslingiem. Piwo może wydawać się naturalnym wyborem dla niemieckiego jedzenia, ale niemiecki riesling wspaniale komponuje się z owocami morza i sznyclem, podczas gdy niemiecki czerwony Dornfelder dobrze komponuje się z wołowiną i mięsem z dziczyzny. Jednym z win, które można spróbować jest Weingut Fritz Windisch Heimersheimer Rotenfels Dornfelder. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
![Weingut Fritz Windisch Heimersheimer Rotenfels Dornfelder]()
Weingut Fritz Windisch Heimersheimer Rotenfels Dornfelder
Bardzo smaczne, mocne wino o wyraźnym aromacie i bogatym ciemnoczerwonym kolorze. Ma pyszny smak wiśni, czerwonych jagód i śliwek z przyzwoitymi, gładkimi taninami. Jego słodycz jest przyjemna i harmonijna, co sprawia, że jest przyjemna dla miłośników niezbyt wytrawnych win.Wyśmienity towarzysz deserów i serów, ale także dań grillowanych i wędzonych. Jest to również wino do przyjemności i bardzo smaczna nocna Czapka