Rolada cytrynowo-Makowa jest bezmleczne przepis z 8 porcjami. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 251 kalorii, 5G białka, oraz 7G tłuszczu. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów europejskiej kuchni. Mieszanka butelkowanego twarogu cytrynowego, mąki tortowej, cukru granulowanego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 12%. Spróbuj Chewy migdałowe batoniki z makiem (również odmiana cytrynowego maku), Mąka kokosowa muffinki z makiem cytrynowym z kremowym lukrem cytrynowym, oraz Bezglutenowy chleb cytrynowy z polewą miodowo-cytrynową dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
2
Zalać galaretkę o wymiarach 15 x 10 cali sprayem do gotowania; dno linii papierem woskowym. Papier woskowy pokryć sprayem do gotowania; wsypać 2 łyżeczki mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
3
Białka ubić z dużą prędkością miksera do uzyskania piany. Stopniowo dodawać 1/2 szklanki cukru granulowanego, 1 łyżkę na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone I Pistacje
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Ubić żółtka w dużej misce z dużą prędkością miksera przez 4 minuty. Stopniowo dodawać 1/4 szklanki cukru granulowanego, ubijając aż będzie gęsty i blady (około 2 minut). Ubić w skórce cytryny, soku i oleju. Delikatnie złożyć mieszaninę białka jaj w mieszaninę żółtka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone I Pistacje
1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Ciasteczka Imbirowe, Podzielone
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-o
5
Połączyć 2/3 szklanki mąki, mak, proszek do pieczenia i sól, dobrze mieszając trzepaczką; delikatnie złożyć do masy jajecznej.
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
7
Piec w temperaturze 350 przez 10 minut lub do momentu, gdy ciasto wróci po dotknięciu lekko w środku. Ciasto poluzować z boków patelni i wyłożyć na talerz posypany 1 łyżką cukru pudru; ostrożnie odkleić papier woskowy.
Rozłóż ubitą mieszaninę na ciasto, pozostawiając 1/2-calowy margines wokół zewnętrznych krawędzi. Przeroll ciasto, i miejsce, szew w dół, na talerzu. Przykryć i schłodzić przez 4 godziny. 1 łyżkę cukru pudru przesiać na ciasto i pokroić w plasterki.
Niemiecki bardzo dobrze współpracuje z Dornfelderem i Rieslingiem. Piwo może wydawać się naturalnym wyborem dla niemieckiego jedzenia, ale niemiecki riesling wspaniale komponuje się z owocami morza i sznyclem, podczas gdy niemiecki czerwony Dornfelder dobrze komponuje się z wołowiną i mięsem z dziczyzny. Jednym z win, które można spróbować jest Weingut Fritz Windisch Heimersheimer Rotenfels Dornfelder. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
Weingut Fritz Windisch Heimersheimer Rotenfels Dornfelder
Bardzo smaczne, mocne wino o wyraźnym aromacie i bogatym ciemnoczerwonym kolorze. Ma pyszny smak wiśni, czerwonych jagód i śliwek z przyzwoitymi, gładkimi taninami. Jego słodycz jest przyjemna i harmonijna, co sprawia, że jest przyjemna dla miłośników niezbyt wytrawnych win.Wyśmienity towarzysz deserów i serów, ale także dań grillowanych i wędzonych. Jest to również wino do przyjemności i bardzo smaczna nocna Czapka