Rocky Road Sundaes

Rocky Road Sundaes
Rocky Road Sundaes może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 1048 kalorii, 15g białka, oraz 69g tłuszczu każdy. Na 2,72 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka żółtka, ekstraktu z wanilii, mleka kokosowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Rocky Road Pie, Rocky Road Pie, oraz Cukierki Rocky Road dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać pierwsze 5 składników w ciężkim średnim rondlu na średnim ogniu, aż będzie gładka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Żółtko ubić w średniej misce. Stopniowo ubijać połowę mieszaniny czekolady do żółtka. Wróć do tej samej patelni. Mieszaj, aż sos zarejestruje 60° i utrzymuje temperaturę przez 3 minuty, łącznie około 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
SOSSOS
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
PatelniaPatelnia
3
Przenieś do miski. (Można dokonać 3 dni wcześniej. Cover; chill. Przed podaniem rozprowadzić na małym ogniu.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1
Żółtka ubić w misce. Przynieś śmietanę, mleko, cukier i sól, aby zagotować w ciężkim średnim rondlu na średnim ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
CukierCukier
żółtko Jajażółtko Jaja
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Śmietanę ubić na żółtka; powrócić na patelnię. Mieszaj na średnim ogniu, aż krem zgęstnieje na tyle, aby pokryć łyżkę, około 2 minut (nie gotować).
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
KremKrem
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
PatelniaPatelnia
3
Zdjąć z ognia.
4
Dodaj czekoladę; trzepaczka do stopienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Wymieszać z mlekiem kokosowym. Chłodny 1 godzina.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko KokosoweMleko Kokosowe
6
Przetwórz budyń w maszynie do lodów zgodnie z instrukcjami producenta. Przykryć; zamrozić na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
BudyńBudyń
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do LodówMaszyna Do Lodów
1
Miejsce 1/3 szklanki wody w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Posypać żelatyną.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
3
Odstawić, aż żelatyna zmięknie, około 25 minut, popychając dowolną nieprzezroczystą żelatynę pod powierzchnię, aby nawilżyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
4
Posypać połowę kokosa w 8x8x2-calowy patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Wymieszaj cukier, syrop kukurydziany i 1/4 szklanki wody w ciężkim małym rondlu na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści, szczotkując boki patelni często mokrą szczotką do ciast. Podłącz termometr candy do boku patelni. Zwiększyć ciepło do wysokiej. Gotować bez mieszania, aż termometr rejestruje 114°, O 4 1/2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
6
Zdjąć z ognia.
7
Dodać żelatynę; mieszać do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
8
Przenieś do miski wytrzymałego miksera. Beat na wysokiej prędkości 4 minut do ostygnięcia lekko.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
9
Dodaj skrobię kukurydzianą i wanilię. Pokonaj 30 sekund. Złożyć migdały i czekoladę. Łyżkę do przygotowanej patelni; rozprowadzić równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
CzekoladaCzekolada
MigdałyMigdały
WaniliaWanilia
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Posypać pozostałym kokosem. Super. (Można dokonać 3 dni wcześniej. Przykryć folią; przechowywać w temperaturze pokojowej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
11
Pokrój na 25 kwadratów.
12
Łyżka lodów do naczyń. Top lody z sosem krówkowym, bitą śmietaną i pianką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
PiankiPianki
LodyLody
KrówkaKrówka
SOSSOS
13
* Dostępne na rynkach indyjskich i latynoamerykańskich oraz w wielu supermarketach.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn