River Cottage duszony na parze okoń morski z tymiankiem i cytryną
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj duszonego na parze okonia morskiego River Cottage z tymiankiem i cytryną. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.9 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 202 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 47 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz tymianek, nasiona kopru włoskiego, łyżkę soku z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Bas w paski z duszonym porem, pomarańczą i tymiankiem, River Cottage ' s Seared Squid, oraz Smażony okoń morski z Miso, cytryną i tymiankiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym, szerokim rondlu lub głębokiej patelni umieść oliwę z oliwek, masło i białe wino wraz z łyżką wody, sokiem z cytryny, skórką, tymiankiem i zatoką – a jeśli używasz nasion kopru włoskiego i czosnku. Przynieś na wolnym ogniu. Medaliony rybne lekko przyprawiamy solą i pieprzem, a następnie układamy na patelni w jednej warstwie.
Przykryć i gotować przez 4 do 6 minut, w zależności od grubości ryby, obracając je raz, bardzo ostrożnie, aby się nie rozpadły. To wszystko. Wszystko, co musisz teraz zrobić, to przenieść rybę na rozgrzane talerze i łyżkę nad sokami. Gotowane szpudry lub puree ziemniaczane i coś świeżego i zielonego-być może brokuły lub wiosenne warzywa – to jedyne dodatki, których potrzebujesz.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino można spróbować jest Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.