Przepis Risotto ze szparagami, miętą i cytryną jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 326 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.66 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Udaj się do sklepu i odbierz ryż carnaroli, wermut, miętę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Risotto ze szparagami, miętą i cytryną, Risotto Cytrynowo-Miętowe, oraz Risotto Cytrynowe Ze Szparagami dla podobnych receptur.