Risotto z pancettą i grzybami

Risotto z pancettą i grzybami
Risotto z Pancettanem i grzybami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 2,66 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 340 kalorii. Jest to raczej tanie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś grzyby, pancetta, ser parmigiano-reggiano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Szałwia i tymianek wątróbka Cielęca z grzybami i pancettą, Ciepła Sałatka Z Cykorii Z Grzybami I Pancettą Vinaigrette, oraz Jęczmienne Risotto z grzybami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej brojlery. Ułóż plastry pancetta na blasze do pieczenia w jednej warstwie i dusić przez 1 do 2 protokół, lub aż złoty i skwierczeć.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
2
Odcedzić na papierowych ręcznikach, a następnie pokruszyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
3
W dużej patelni nonstick rozgrzać olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Dodać grzyby, doprawić solą i gotować na dużym ogniu, mieszając, aż wydzielają soki, 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
5
Przenieść grzyby i ich płyn do sitka ustawionego nad miską i lekko nacisnąć na grzyby; zaparkować płyn. Wytrzeć patelnię i dodać 1 łyżkę masła. Powrót grzyby na patelnię i gotować, mieszając, aż do miękkości i po prostu zaczyna brązowy, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Dodać natkę pietruszki, przykryć i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
7
W średnim rondlu połącz wywar z reserved Mushroom liquid i gotuj na wolnym ogniu, a następnie utrzymuj ciepło na małym ogniu. W dużej, głębokiej patelni nonstick roztopić 1 łyżkę masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
Dodać czosnek i gotować na umiarkowanym ogniu, aż pachnące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
9
Dodaj szalotka i gotować, aż zmięknie, ale nie rumiane, 3 do 4 protokół; wyrzucić czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
10
Dodaj ryż i mieszaj, aż ziarna będą dokładnie pokryte masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
11
Dodaj 1 filiżankę gorącego wywaru do garnka i gotuj, ciągle mieszając, aż ryż wchłonie większość wywaru, 1 do 2 minut. Kontynuuj gotowanie risotto, dodając 1 szklankę wywaru na raz i ciągle mieszając pomiędzy dodatkami, aż się wchłonie. Gotować risotto do uzyskania kremowej, porridgelike konsystencji, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
12
Wyjąć risotto z ognia i wymieszać z tartym Parmigiano-Reggiano, śmietaną i pozostałą 1 łyżką masła. Doprawić solą i białym pieprzem i przełożyć na ciepłe talerze zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
13
Udekoruj grzybami, pancettą i wiórkami Parmigiano-Reggiano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
14
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia18
Magazyn