Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Risotto z owocami morza. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 35g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 426 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 6,31 zł / porcja. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka koziego sera, suszonego na słońcu pomidora, bazylii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Risotto Z Owocami Morza, Risotto Z Owocami Morza, oraz Kremowe Risotto Z Owocami Morza dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 5 składników w dużym rondlu; umieść na średnim ogniu. Przykryć i doprowadzić tylko do gotowania na wolnym ogniu; zmniejszyć ciepło do niskiej, i utrzymać ciepło. (Nie gotować.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
2
Płaszcz dużą patelnię nonstick sprayem do gotowania; miejsce na średnim ogniu do gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać czosnek i podsmażyć 1 minutę. Wymieszać ryż; gotować, ciągle mieszając, 2 minuty. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®
Groszek Goya®
4
Dodaj 1 szklankę gotującej się mieszaniny bulionu do mieszaniny ryżu, stale mieszając, aż większość cieczy zostanie wchłonięta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Groszek Goya®
5
Dodaj pozostały bulion, 1/2 szklanki na raz, gotowanie i stale mieszając, aż każdy dodatek 1/2 szklanki zostanie wchłonięty, około 50 minut. (Ryż będzie delikatny i będzie miał kremową konsystencję.) Wymieszać krewetki, przegrzebki i pomidory po 30 minutach gotowania. Wymieszać mięso krabowe po 40 minutach gotowania.