Risotto Z Grzybami Jęczmiennymi

Slow Cooker Mushroom Barley Risotto może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,31 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 465 kalorii, 20g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 64 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka tymianku, jęczmienia perłowego, bulionu warzywnego o niskiej zawartości sodu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest super. Spróbuj Wolno Gotujące Risotto Szparagowo-Jęczmienne, Wolno gotujące Risotto z jęczmieniem i ciecierzycą, oraz Slow Cooker krewetki i Karczoch jęczmień Risotto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i 1/8 łyżeczka każda sól i pieprz i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż lekko rumiane, o 5 protokół.
Dodać grzyby i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż rumiane, o 2 protokół. Wymieszać w jęczmieniu i tymianku i gotować, mieszając, aż jęczmień jest tylko złoty, o 2 protokół.
Przenieść do 6-quart powolnej kuchence i dodać marchew, bulion, 1 1/2 szklanki wody i 1/4 łyżeczki soli. Przykryć i gotować na wysokiej, aż ciecz zostanie wchłonięta, a marchew i jęczmień będą miękkie, około 3 godzin.
Wyrzucić tymianek i wymieszać z parmezanem, octem, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Rozcieńczyć risotto ciepłą wodą, aby uzyskać pożądaną konsystencję. Top z pietruszką i doprawić do smaku solą i pieprzem.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Można spróbować Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki). Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 11 dolarów za butelkę.
![Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki)]()
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki)
Jest to owocowe, miękkie i typowe wino, które jest szczególnie przyjazne dla żywności.