Risotto Parmezan-Squash
Przepis parmezan-Squash Risotto jest gotowy w około 33 minuty i zdecydowanie jest super bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 396 kalorii, 12g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na $1.8 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz parmezan, bazylia, oliwa z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczone Dyni, Kurczaka I Parmezanu Risotto, Letnie Risotto Do Squasha Z Chrupiącą Smażoną Szałwią I Parmezanem, oraz Easy Butternut squash & kale risotto z serowym parmezanem migdałowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 4 składniki wymieszać w średniej wielkości misce do gotowania w kuchence mikrofalowej. Kuchenka mikrofalowa na wysokości 3 minut. Wymieszać z ryżem, i kuchenka mikrofalowa W Wysokiej 2 protokół.
Wymieszać 2 3/4 szklanki bulionu i 1/4 szklanki wina. Przykryj szczelnie folią. (Nie odpowietrzać). Kuchenka mikrofalowa na wysokości 9 minut. Ostrożnie obracać miskę bez odkrywania (w celu włączenia mieszaniny), i kuchenka mikrofalowa w wysokiej 8 minut. Ostrożnie wyjąć i wyrzucić folię. Wymieszać z serem i 1/4 szklanki bulionu z kurczaka, mieszając 30 sekund do 1 minuty lub aż kremowy.
Dodaj 1/4 szklanki dodatkowego bulionu, 1 łyżka. w czasie, jeśli to konieczne, dla pożądanej konsystencji. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Do przygotowanego risotto wymieszaj squasha i bazylię. Mikrofalówka na wysokości 1 minuty.
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy ryżu Rice Select risotto w stylu włoskim, kuchenki mikrofalowej o mocy 1100 W i szklanej miski o pojemności 2 1/2 litra. Odkryliśmy, że samouszczelniające się plastikowe okłady, takie jak GLAD Press ' N Seal, nie działają w tej aplikacji.