Risotto Grzybowo-warzywne wiosenne

Risotto Grzybowo-warzywne wiosenne
Grzybowe i wiosenne Risotto warzywne może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na $3.09 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 607 kalorii, 14g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. 21 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz masło, sól koszerną, grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać ryż arborio można śledzić to danie główne z Czekoladowy Pudding Ryżowy jako deser. Jest idealny do Wiosna. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%, co jest solidne. Spróbuj Wiosenne Risotto Warzywne, Wiosenne Risotto Warzywne, oraz Wiosenne Risotto Warzywne dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Szparagi pokroić tuż pod końcówkami, a następnie pod kątem w odstępach 1/4 cala, odrzucając zdrewniałą część na dole. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
2
Doprowadzić wodę na wolnym ogniu i dodać 2 łyżeczki soli. Trzymaj na małym wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Rozgrzać 2 łyżki masła na dużej patelni na średnim ogniu i dodać grzyby. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż chrupiące i rumiane. Doprawić 1/2 łyżeczki soli i pieprzu do smaku i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
W dużym rondlu, dodać kolejne 2 łyżki masła na średnim ogniu i niech lekko brązowy, aż orzechowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
5
Dodaj szalotka do garnka i gotować, aż półprzezroczyste, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Dodać ryż i wymieszać tak, że jest pokryta masłem i błyszczące, o 1 minutę. Wymieszać w pozostałych 2 1/2 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Groszek Goya®Groszek Goya®
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
7
Dodaj wermut i gotuj, stale mieszając drewnianą łyżką, aż zostanie wchłonięty przez ryż.
Składniki, których będziesz potrzebować
WermutWermut
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
8
Dodać sprężyny tymiankowe. Kadzi w około 1/2 szklanki gotującej się wody i stale mieszać, aż ryż ponownie wchłonie płyn, regulując ciepło, aby utrzymać delikatne gotowanie. Kontynuuj chochlę w około 1/2 szklanki wody na raz, mieszając między dodatkami i pozwalając ryżowi wchłonąć płyn przed dodaniem więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
9
Gdy ryż wchłonie około połowy wody (Około 10 minut podczas gotowania), wymieszaj skórkę z cytryny. Kontynuuj mieszanie i dodawanie wody, 5 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Groszek Goya®Groszek Goya®
10
Dodać szparagi. Gdy ryż jest miękki, ale al Dente, po 20 minutach czasu gotowania, przestań dodawać wodę. Energicznie ubić w pozostałym maśle i serze.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Groszek Goya®Groszek Goya®
11
Dodać grzyby, groszek i sok z cytryny i mieszać tylko do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
12
Zdjąć z ognia.
13
Niech risotto odpocząć na minutę lub tak przed podaniem. Podzielić na 4 ciepłe miski, zmielić dużą ilość pieprzu na każdej i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn