Risotto Grzybowo-warzywne wiosenne

Risotto Grzybowo-warzywne wiosenne
Grzybowe i wiosenne Risotto warzywne może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na $3.09 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 607 kalorii, 14g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. 21 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz masło, sól koszerną, grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać ryż arborio można śledzić to danie główne z Czekoladowy Pudding Ryżowy jako deser. Jest idealny do Wiosna. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%, co jest solidne. Spróbuj Wiosenne Risotto Warzywne, Wiosenne Risotto Warzywne, oraz Wiosenne Risotto Warzywne dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Szparagi pokroić tuż pod końcówkami, a następnie pod kątem w odstępach 1/4 cala, odrzucając zdrewniałą część na dole. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
2
Doprowadzić wodę na wolnym ogniu i dodać 2 łyżeczki soli. Trzymaj na małym wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub PancettaCienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub Pancetta
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
3
Rozgrzać 2 łyżki masła na dużej patelni na średnim ogniu i dodać grzyby. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż chrupiące i rumiane. Doprawić 1/2 łyżeczki soli i pieprzu do smaku i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Małych Ziemniaków Yukon Lub Białych, Przekrojonych Na Pół2 Funty Małych Ziemniaków Yukon Lub Białych, Przekrojonych Na Pół
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
(65 Ciasteczek)(65 Ciasteczek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Twarda Salami, Pokrojona W Paski JulienneTwarda Salami, Pokrojona W Paski Julienne
4
W dużym rondlu, dodać kolejne 2 łyżki masła na średnim ogniu i niech lekko brązowy, aż orzechowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
(65 Ciasteczek)(65 Ciasteczek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po 70% Tabliczek) Gorzka Czekolada, Posiekana(po 70% Tabliczek) Gorzka Czekolada, Posiekana
5
Dodaj szalotka do garnka i gotować, aż półprzezroczyste, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
6
Dodać ryż i wymieszać tak, że jest pokryta masłem i błyszczące, o 1 minutę. Wymieszać w pozostałych 2 1/2 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
(65 Ciasteczek)(65 Ciasteczek)
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
7
Dodaj wermut i gotuj, stale mieszając drewnianą łyżką, aż zostanie wchłonięty przez ryż.
Składniki, których będziesz potrzebować
WermutWermut
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
8
Dodać sprężyny tymiankowe. Kadzi w około 1/2 szklanki gotującej się wody i stale mieszać, aż ryż ponownie wchłonie płyn, regulując ciepło, aby utrzymać delikatne gotowanie. Kontynuuj chochlę w około 1/2 szklanki wody na raz, mieszając między dodatkami i pozwalając ryżowi wchłonąć płyn przed dodaniem więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Cienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub PancettaCienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub Pancetta
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
9
Gdy ryż wchłonie około połowy wody (Około 10 minut podczas gotowania), wymieszaj skórkę z cytryny. Kontynuuj mieszanie i dodawanie wody, 5 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Cienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub PancettaCienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub Pancetta
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
10
Dodać szparagi. Gdy ryż jest miękki, ale al Dente, po 20 minutach czasu gotowania, przestań dodawać wodę. Energicznie ubić w pozostałym maśle i serze.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
(65 Ciasteczek)(65 Ciasteczek)
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Cienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub PancettaCienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub Pancetta
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
11
Dodać grzyby, groszek i sok z cytryny i mieszać tylko do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
12
Zdjąć z ognia.
13
Niech risotto odpocząć na minutę lub tak przed podaniem. Podzielić na 4 ciepłe miski, zmielić dużą ilość pieprzu na każdej i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn