Rigatoni z kiełbasą i fasolą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 963 kalorie, 40g białka, oraz 38 g tłuszczu każdy. Na $2.29 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać masywny sos do makaronu, makaron ziti, kiełbasa linki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest solidne. Spróbuj Rigatoni Z Kiełbasą, Jarmużem I Białą Fasolą, Rigatoni z kiełbasą, oraz Rigatoni z fasolą i pieczarkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Brązowy kiełbasa w 12-calowej patelni na średnim ogniu; drenaż. Wymieszać z sosem makaronowym, fasolą i rozmarynem.Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 10 minut lub aż kiełbasa zostanie wykonana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do Makaronu
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Podawać na gorącym makaronie.Czas przygotowania: 20 minut Czas gotowania: 20 minut
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem