Riesling Brzoskwinia Szynka Glazurowana
Riesling brzoskwinia szkliwiona szynka jest bezglutenowe i bezmleczne napój. Na 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 729 kalorii, 50g białka, oraz 38 g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 35 minut. Mieszanka wina riesling, konfitury brzoskwiniowe, musztarda mielona z kamienia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Brzoskwiniowe Riesling Klopsiki Glazurowane, Syrop klonowy-pieczony indyk z sosem Rieslinga, oraz Brzoskwiniowy Kurczak z brzoskwiniowym bulgurem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. linia płytka patelnia z folią.
Umieść szynkę na stojaku na patelni do pieczenia. Włóż żaroodporny termometr do mięsa w szynce, aby końcówka znajdowała się w środku najgrubszej części mięsa i nie dotykała kości.
W rondlu 1-ćwiartkowym podgrzać wino, gałązki tymianku i szalotkę do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu 7 do 8 minut lub aż wino zmniejsza się do 1/2 szklanki.
Zdjąć z ognia. Wyrzucić gałązki tymianku. Wymieszać z konfiturami, brązowym cukrem i musztardą.
Pędzel połowę mieszaniny glazury nad szynką.
Piec odkryte 1 godzinę 30 minut, fastrygowanie pozostałą mieszaniną glazury co 30 minut. Przykryć luźno folią; piec 30 minut dłużej lub do termometru co najmniej 60°.
Odstawić na 15 minut przed krojeniem.