Ricotta Gnocchi Z Bakłażanem, Pomidorem I Mozzarellą

Ricotta Gnocchi Z Bakłażanem, Pomidorem I Mozzarellą
Przepis Ricotta Gnocchi z bakłażanem, pomidorem i mozzarellą może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 50 minut. Ten przepis służy 1 i kosztuje $5.6 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 1356 kalorii, 23G białka, oraz 122g tłuszczu na porcję. 22 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odebrać sól koszerna, mozzarella, sos marinara, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Ricotta Gnocchi z bazylią i świeżą mozzarellą, Łatwy Ricottan Bakłażan Mozzarella Marinara Piec, oraz Mozzarella, Pomidor I Gnocchi Piec.
TrudnośćNormalny
Gotowe W50 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia53
Magazyn