Ricotta Gnocchi Z Bakłażanem, Pomidorem I Mozzarellą
Przepis Ricotta Gnocchi z bakłażanem, pomidorem i mozzarellą może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 50 minut. Ten przepis służy 1 i kosztuje $5.6 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 1356 kalorii, 23G białka, oraz 122g tłuszczu na porcję. 22 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odebrać sól koszerna, mozzarella, sos marinara, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Ricotta Gnocchi z bazylią i świeżą mozzarellą, Łatwy Ricottan Bakłażan Mozzarella Marinara Piec, oraz Mozzarella, Pomidor I Gnocchi Piec.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Gnocchi. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.
![Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin.Imponująca koncentracja i głębia, z aromatami i smakami jeżyn i czerwonej wiśni w pięknej kwasowości Chianti i eleganckiej strukturze taninowej.