Rick Bayless ' s Red Chile Seafood Soup może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 6,37 zł / porcja, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 455 kalorii, 71g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Jeśli masz grubą sól, kolendrę, limonkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Książka: zupa z Czarnej Fasoli Ricka Baylessa, Dip Queso z tequilą Rick Bayless, oraz Horchata (adaptacja: Rick Bayless).
Instrukcje
1
Ustaw sitko o średniej siatce nad garnkiem; za pomocą drewnianej łyżki naciśnij mieszankę pomidorową. Gotować, często mieszając, aż zmniejszy się i zgęstnieje, około 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dodaj bulion, ziemniaki i epazote, jeśli używasz; gdy mieszanina dojdzie do wrzenia, zmniejszyć ogień do średnio-niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki będą miękkie, o 15 protokół. Doprawić solą.
Chili działa bardzo dobrze z Cavą, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jedno wino, którego można spróbować to Castellroig Cava Brut. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.