Rib-Eye Fajitas na grillu

Rib-Eye Fajitas na grillu
Przepis Rib-Eye Fajitas na grillu jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na 8,53 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 71g białka, 53g tłuszczu, oraz w sumie 1024 kalorii. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sos sojowy, czosnek, guacamole i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Mixed Grill Fajitas, Pappasitos Mixed Grill Fajitas, oraz Jak grillować kurczaka na kuchence (metoda Easy Grill Pan).

Instrukcje

1
W dużym (4-cup) miarki, połączyć sos sojowy, sok z limonki, sos Worcestershire, czosnek, Wino i olej roślinny, aby marynaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Sos SojowySos Sojowy
MarynataMarynata
CzosnekCzosnek
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
2
Umieść steki w dużej, wytrzymałej, samouszczelniającej się plastikowej torbie, wlej marynatę, zamknij i przechowuj w lodówce przez co najmniej 4 godziny lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
3
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu; Rozgrzej piekarnik do 121°. Grill chiles i Papryka cały aż blister i brązowy, obracając szczypcami co kilka minut, aby upewnić się, że pieczeń ze wszystkich stron; usunąć z ognia. Rdzeń i nasiona, pokroić je wzdłuż w paski 1/2 cala, posypać sokiem z cytryny i szczyptą soli. Zawiń je w folię aluminiową i trzymaj w piekarniku, aż będą gotowe do podania. Tortille owinąć w folię i wstawić do piekarnika do ogrzania z papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
PaprykaPapryka
Papryka ChiliPapryka Chili
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
SzczypceSzczypce
PiekarnikPiekarnik
4
Wyjmij steki z marynaty, osusz i grilluj zgodnie z własnymi preferencjami. Grillować plastry cebuli wraz ze stekiem, około 5 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
StekStek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Aby służyć, pokroić steki cienko; układać na dużym talerzu z grillowanej pokrojonej cebuli i chiles i papryki. Obok talerza, ustawić ciepłe tortille i miski śmietany i guacamole. Fasola à la Charra, podawana w małych miseczkach, to kolejny klasyczny akompaniament fajity.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Hot Dogi, GrillowaneHot Dogi, Grillowane
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
PaprykaPapryka
Papryka ChiliPapryka Chili
StekStek
FasolaFasola
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Zmienność
7
Substytut bez kości, piersi kurczaka bez skóry lub krewetki na wołowinę. Marynuj kurczaka zgodnie ze wskazówkami powyżej. Dla krewetek, pomiń marynatę i po prostu pocierać je z odrobiną koszernej soli i pieprzu przed grillowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KurczakaPierś Z Kurczaka
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Cały KurczakCały Kurczak
KrewetkiKrewetki
WołowinaWołowina
8
Smak
9
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
10
Piekarnia i kawiarnia od 199

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Byron Fiddlestix Pinot Noir z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Winnica Fiddlestix 2016 Pinot Noir charakteryzuje się fioletowymi i jagodowymi właściwościami, wraz z ziemią, nutami czarnej herbaty i długim dymem.Wegańskie
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia54
Magazyn