Reubens stekowo-grzybowy
Steak-and-Mushroom Reubens może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 439 kalorii, 27g białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na $3.95 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi ci to Epikurious. Jeśli masz stek z flanki, ser gruyère, grubo zmieloną przyprawę do marynowania i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%. Spróbuj Stek z pieczarkami i pieprzem w kremowym sosie grzybowym Brie, Cheesy Steak & Mushroom Panini Z Frytkami Stekowymi, oraz Stek z sosem pieczarkowym (steak Aux Champignons) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick overmedium-wysokie ciepło.
Posypać 1 1/2 łyżeczki przyprawy z każdej strony steku, następnie posypać obie strony solą i pieprzem.
Dodaj stek na patelni i gotować średnio rzadkie, o 4 protokół na stronę.
Transfer tocutting deska.
Dodaj grzyby do samychkillet. Przykryć i gotować, aż grzyby sątender, obracając od czasu do czasu, o 3 protokół.
Przenieść grzyby do miski.
Cienko pokroić stek po przekątnej. Ułóż 6 kromek chleba na powierzchni roboczej.
Warstwę każdy ze stekiem, 2 grzybami, kiszoną kapustą i serem. Na wierzchu kromki chleba.
Spryskaj 2 duże skillety nonstick spray.
Dodać kanapki toskillets; umieścić na średnim ogniu. Coverand gotować, aż DNA są złote, ok. 3 minut.
Wyjąć kanapki. Skillets sprayu znonstick sprayu. Obróć kanapki woskillety. Przykryć i gotować, aż dny sągolden i ser topi się, 2 do 3 protokół.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Flora Springs Napa Valley Merlot z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
![Flora Springs Napa Valley Merlot]()
Flora Springs Napa Valley Merlot
Pełne smaków czarnej wiśni, jałowca i czarnej lukrecji, łagodzące nuty kardamonu, cynamonu i delikatnego kremu waniliowego. Intrygująca mineralność granitu w winie wraz z przyjemnym, słodkim profilem dębowym w wykończeniu. Jest to wspaniałe samodzielne wino, ale można je łączyć z różnymi daniami. Jego silna osobowość sprawia, że dobrze pasuje do prawie wszystkiego, z czym Cabernet byłby połączony, na przykład do ulubionego steka, ale struktura taniny w winie jest wystarczająco miękka, aby sparować ją z parmezanem z bakłażana lub ulubionym daniem z kurczaka.