Reuben Pizza
Reuben Pizza może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 351 kalorii. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ciasta chlebowego, kminek, ser szwajcarski i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać ziarno kminku, można śledzić to danie główne z Ciasteczka z kminku z Dulce de Leche jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 37%. Spróbuj Reuben Pizza, Reuben Pizza, oraz Reuben Pizza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Nasmaruj dużą patelnię do pizzy. Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto chlebowe na duże koło o średnicy około 14 cali.
Przełożyć na przygotowaną patelnię do pizzy. Zbuduj krawędzie i nakłuj środek widelcem, aby nie tworzyły kopuły podczas pieczenia .
Piec przez 20 do 25 minut w nagrzanym piekarniku lub na złoty kolor.
Rozłóż połowę sosu sałatkowego na gorącej skórce.
Posypać połową szwajcarskiego sera. Ułóż peklowaną wołowinę na serze, a następnie skropić pozostałym sosem sałatkowym. Top z kiszoną kapustą i pozostałym serem szwajcarskim.
Piec przez kolejne 10 minut w rozgrzanym piekarniku, aż ser się roztopi i polewy zostaną podgrzane.
Posypać posiekanym ogórkiem.
Odstawić na 5 minut przed krojeniem.