Reuben Pizza

Reuben Pizza
Reuben Pizza może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 351 kalorii. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ciasta chlebowego, kminek, ser szwajcarski i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać ziarno kminku, można śledzić to danie główne z Ciasteczka z kminku z Dulce de Leche jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 37%. Spróbuj Reuben Pizza, Reuben Pizza, oraz Reuben Pizza dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Nasmaruj dużą patelnię do pizzy. Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto chlebowe na duże koło o średnicy około 14 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Bochenki (16 Uncji Każdy) Mrożonego Ciasta Chlebowego, Rozmrożone2 Bochenki (16 Uncji Każdy) Mrożonego Ciasta Chlebowego, Rozmrożone
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Mięso Krabów, Odsączone I Dobrze Zebrane Na Muszleświeże Mięso Krabów, Odsączone I Dobrze Zebrane Na Muszle
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
Przełożyć na przygotowaną patelnię do pizzy. Zbuduj krawędzie i nakłuj środek widelcem, aby nie tworzyły kopuły podczas pieczenia .
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Mięso Krabów, Odsączone I Dobrze Zebrane Na Muszleświeże Mięso Krabów, Odsączone I Dobrze Zebrane Na Muszle
3
Piec przez 20 do 25 minut w nagrzanym piekarniku lub na złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
4
Rozłóż połowę sosu sałatkowego na gorącej skórce.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
5
Posypać połową szwajcarskiego sera. Ułóż peklowaną wołowinę na serze, a następnie skropić pozostałym sosem sałatkowym. Top z kiszoną kapustą i pozostałym serem szwajcarskim.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
6
Posypać kminkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
7
Piec przez kolejne 10 minut w rozgrzanym piekarniku, aż ser się roztopi i polewy zostaną podgrzane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
8
Posypać posiekanym ogórkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe KawałkiSałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
9
Odstawić na 5 minut przed krojeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn