Resztki Pasztecików Z Indyka
Resztki kotletów z indyka wymagają ok. 50 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje 50 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 230 kalorii, 10g białka, oraz 13g tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz mięso z indyka, płatki kukurydziane, bułkę tartą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Resztki indyka i puree ziemniaczanego, Resztki Francuskie Cebula Indyk Piec / Dobry Kucharz Resztki # 36, oraz Resztki Placków Chlebowo-Serowych.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Wymieszać z mąką, solą, pieprzem i 1 szklanką pół na pół. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, mieszając, aż zgęstnieje. Wymieszać z indykiem, cebulą i bułką tartą.
Dobrze wymieszać, następnie uformować mieszaninę na 8 małych placków i schłodzić w lodówce przez 30 minut.
Umieść okruchy płatków kukurydzianych w płytkim naczyniu lub misce i umieść pozostałe 1 szklankę pół na pół w drugim płytkim naczyniu lub misce.
Rozgrzać olej w patelni. Paszteciki zanurzyć w okruchach, następnie w śmietanie, a następnie ponownie w okruchach; brązowe paszteciki na gorącej patelni, umieścić w naczyniu do serwowania i przykryć zupą.